Update fra Whitta


Hej læsere!
Idag er der ikke sket det store, så jeg vil bare give jer en lille update.
Jeg har været i skole og er nu kommet hjem. Jeg var så heldig at der lå noget citronmåne ude i køkkenet som jeg spiste, haha.
Nu sidder jeg og tænker over hvad jeg skal lave. Jeg har lyst til at lave en masse idag, for jeg har overskuddet, men jeg ved bare ikke hvad.
Idag har jeg faktisk min buksedragt nede i bukserne, for jeg ville gerne bruge overdelen som top. Udover det, så tog jeg også min sorte lange cardigan på, da jeg skulle i skole, og min hvide halskæde.
Jeg glæder mig virkelig til sommer. Jeg glæder mig til at tage på stranden, og glæder mig til projekt-brun, haha.
Hvad synes i om mit outfit idag? KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Sine Kirstine 24. april 20139:10

  Kan godt lide dit tøj, det mega pænt.

  Hvis du mangler noget at lave kan du lave en hjemmelavet concealer. Hvis nu du har en gammel rest af en foundation som er lidt for mørk så kan du blande det med noget hvidt ansigst creme og tre dråber olie også har du en god concealer.

 • Freja 24. april 201312:25

  super fedt outfit! elsker det <3

 • Alting 27. august 201315:55

  Hvor har du købt din buksedragt?

Leave a Comment