Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

White is a hit in the summer of 2013!!

Hej læsere!
Nu er jeg omsider færdig med matematikeksamen, og hvor er jeg dog stolt og glad! Matematik er helt klart et fag som jeg har haft rigtig svært ved altid, men i det sidste halve år, så har jeg siddet og lavet matematik frivilligt hver dag efter skole, så jeg kunne få en god eksamen. Det betyder at jeg idag kunne svare rigtigt på over halvdelen af spørgsmålene! 
Nå, men nu til et lidt mindre tungt emne, haha.
Det her er dagens outfit. 
Jeg har en top på fra Topshop, hvide bukser fra ZARA og mine dejlige sandaler fra Tommy Hilfiger! 
Jeg har bestilt fem lækre produkter fra topshop, som også meget gerne snart skulle ende i min postkasse, og det glæder jeg mig til!
I weekenden skal mig og min bedsteveninde et smut op i mit sommerhus, hvor at vi skal nyde det gode vejr og hygge os. Om aftenen skal vi se Melodi Grand prix, og det glæder jeg mig også helt vildt meget til! 
Fact about me: JEG ELSKER MELODI GRAND PRIX! Jeg laver stemmesedler og gør vildt meget ud af det, haha. 
Nå, men min pointe var, at jeg håber at Topshop-pakken kommer før på lørdag, for jeg vil meget gerne have det nye tøj på i sommerhus. 
Hvad synes i om mit dagens outfit?KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

Leave a Comment