Rock’n’roll!

HEJ LÆSERE
Holy mother fucker! – Jeg er færdig med mine skriftlige eksaminer! Jeg svæver ligenu på en sky, og jeg kan ikke komme ned!
Jeg har virkelig kæmpet for at blive færdige med de her eksaminer, selvom jeg har været ekstremt skoletræt og haft det dårligt. Det er svært at forstå at det nu er slut. Nu mangler jeg kun de mundlige eksaminer!
Disse billeder tog jeg inden jeg skulle i skole. Ja, på det sidste billede kan man se hvor nervøs jeg var. Min mor tog billedet, uden at jeg var forberedt, haha.
Min top er fra Topshop, min hat er fra Monki og mine bukser er fra dr. Denim. 
Jeg er vild med outfittet fordi at det er sådan lidt “råt” og jeg er sindsygt glad for min nye top! Det som gør outfittet råt efter min mening er hatten, som man ofte så i Londons gadebillede i 70’erne, og så er det en top hvor der står “New Order” og New order var jo et rockband, hvilket også gør det lidt råt. 
Hvad synes I om mit outfit idag?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Sine Kirstine 21. maj 201312:28

  Du ser nuttet ud når du er nervøs.. 🙂

 • Sarah 21. maj 201312:39

  Tillykke! 🙂

 • Michelle 21. maj 201316:06

  Du har en rigtig fed stil, Alberte 🙂

 • Katrine dx 21. maj 201316:14

  Stort tillykke med at du er færdig med de skriftlige eksaminer.
  – Ehm. Topshops. Er det noget du kan anbefale?

 • Michelle 21. maj 201316:52

  Katrine dx: Jeg tror roligt hun kan anbefale Topshop, hun skriver at hun køber ret mange ting derfra. 😉

 • Anna Kristensen 22. maj 201320:01

  Elsker det outfit! Og tillykke, håber dine eksaminer gik godt. Jeg har selv skriftlig fransk tilbage, skal op i morgen 🙁

 • ida 22. maj 201320:36

  Du har en virkelig fed stil!

Leave a Comment