Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Shop amok i Abercrombie!

Hej læsere!
Nu bliver jeg jo meget snart færdig med 9. klasse, og det er lidt af en sejr fra mig. Siden 6. klasse har jeg lidt af angst for skole, og derfor har min skoletid været meget turbolent. Jeg har gået i tre forskellige klasser, og haft hjemmeundervisning flere gange. Derfor er det nu en stor personlig sejr at jeg er færdig med folkeskolen, og er kommet igennem den, ligesom andre.
Nå, men derfor var jeg ude i byen idag, for måske at finde en kjole som jeg kan bruge til sommerkjole OG dimensions kjole.
Nå, men jeg fandt en søøød kjole i Abercrombie, men den må i vente med at se.
Så fik jeg købt en fed kasket, nogle lavtaljede shorts, som jeg er faldet pladask for, og en let hvid sommertop, som jeg nok skal have på i morgen til min bedstevenindes fødselsdag i tivoli. 
Nårh ja, og så fik jeg købt min bedstevenindes fødselsdagsgave, men den får I altså ikke at se endnu, haha.
Hvad synes I om kasketten jeg fik købt i Abercrombie&fitch;?
Hvad synes I om shortsene?
Hvad synes i om manden på posen? *Slesk smil*KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment