Update – Feeling free, and feeling good!

HEEJ
Åh hvor er jeg bare fyldt med glæde indeni! Det er som om at alt falder på plads ligeså langsomt. Jeg er snart færdig med mine afgangsprøver, og det er så ekstremt lettende.
Det er ikke nogle hemmelighed at folkeskolen har været en lang og ubehagelig kamp. Ikke fordi at mine klassekammerater har været dårlige, tværtimod… Efter at jeg har flyttet skole rigtig mange gange, så har jeg mistet kontakten med mange, og det er nok det største tab jeg har oplevet. Det lyder mærkeligt, men selvom der er gået mange år, så tror jeg altid at de forskellige mennesker som jeg har gået i klasse med i tidernes løb, vil have en plads i mit hjerte, for de har jo været medvirkende til at gøre mig til den jeg er. Det er primært derfor skole også er vigtig. For at lære sig selv at kende, og lære at være social og fungerer i en gruppe… Okay, nu bliver det lidt for psykologisk, haha. 
Men selvom jeg altid har elsket mine klassekammerater, så har folkeskolen været et mareridt. Jeg har altid følt mig utilpas i skole-omgivelser. De lumre klasselokaler, den larmende uro osv. Mange ting gjorde det svært for mig at gå i skole. NU ER DET OVERSTÅET!
Jeg glæder mig til at komme videre.
Ligenu tænker jeg meget over hvad jeg vil arbejde med senere i livet. Jeg har et par forskellige ting jeg står imellem. Jeg vil nemlig gerne være rideterapeut, spinddoktor eller arbejde med børne-tv, som f.eks. at arbejde på en børnekanal. 
Er så glad, og har så meget mod på livet!
Har I nogle ide om hvad I vil arbejde med når I bliver store?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sine Kirstine 7. juni 201317:00

    Model!! 🙂

  • Malene Lyck 7. juni 201319:32

    Jeg vil gerne være hestehvisker da det er et medfødt talent for mig. Eller måske berider…

Leave a Comment