New shoes from trend!!

HEJ LÆSERE
Forleden var jeg en tur inde på strøget, hvor jeg fik købt lidt forskelligt. Jeg var også inde i en butik, som jeg aldrig havde lagt mærke til før. Butikken hedder trend, og der er sindssygt mange fede sko og tilbehør! Jeg faldt pladask for de her sko. Jeg synes de er lækre, og jeg kan godt lide at min fods kulør er en smule mørkere end skoen, haha. 
Udover sko har trend også nogle vildt fede tasker, og hår-tilbehør, og de fleste af deres ting er virkelig billige, så det kan godt betale sig at kigge forbi den butik.
Tror det her er sådan nogle sko som der er meget forskellig mening omkring.
Igår gik jeg en tur i de her sko, og så gik jeg forbi to piger, som åbenlyst dissede dem, lige foran mig… Hamrende irriterende.
Men generelt kan jeg godt lide at høre folks mening om mine ting, så længe de fortæller deres mening på en ordentlig måde. 
Hvad synes I om skoene? 
Jeg glæder mig meget til at gå med dem nede i Frankrig. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

 • Apathy 29. juni 201315:44

  Det er svært at se dem ordentligt ud fra billedet, så jeg kan ikke rigtig bedømme dem.
  Men det lyder som en træls oplevelse med de to piger. Kender det rent faktisk godt, var en gang i HM og skulle købe et par sorte støvler da to piger går forbi, peger på dem og disser dem. Det er jo træls for hvem spurgte om deres mening, og hvorfor skal du kommentere det så åbenlyst? Bare for at være ondskabsfuld eller hvad? Men hvis man selv kan lide dem, er andres meninger komplet ligegyldige. 🙂 x

 • Emilie M.B 29. juni 201321:20

  De squ bare Jaloux, på at de ikke har så god en tøjstil(Og skostil) som dig. 😉
  Apathy, indlægget indenunder dette, altså "DIMISSIONS OUTFIT!" kan du faktisk se dem. <3

  Alberte, jeg ELSKER virkelig din blog, hvilket jeg faktisk har skrevet mange gange, haha.! <3

  //Emilie
  http://emiliebertil.blogspot.dk/

Leave a Comment