Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New in – Jumpsuit from the market!

HEJ DEJLIGE LÆSERE
Igår var jeg på det her hyggelige marked i en bjerg-landsby, og jeg blev med det samme forelsket i den her buksedragt, som jeg købte. Jeg synes det er dejligt at den er så løs og comfy, for det er altså rarest af gå rundt i noget behageligt, når man er på ferie. Derudover tror jeg faktisk også at den vil være super lækker til en fest, med nogle fede sølv-smykker og et par sorte stiletter, eller er det bare mig?
Hvad synes I om min nye buksedragt?
Den kostede i øvrigt 25 euro, og det er jo dejlig billigt!
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment