So sick!

HEJ DEJLIGE MENNESKER
Med den dejlige overskrift ‘so sick’ refererer jeg desværre ikke til sangen af Ne-Yo, men mere min tilstand pt.
Jeg har i en uge været meget syg med en svær kvalme.
Jeg har skrevet om det på bloggens facebook-side ‘Whittaheart’ for der kan jeg opdaterer via. telefon, men det er først nu jeg er på computer.
Jeg er stadig syg, men jeg er i bedring, dog går det laaaaangsomt.

Mht. efterskole-situationen kan jeg fortælle at jeg IKKE starter.
Jeg ved at mange siger at det er “The time of their lives” og jeg er helt sikker på at efterskole er fantastisk for rigtig mange, men jeg kan mærke at i min livs-situation ligenu, så ville det være for stort. Det er godt at presse sine grænser, men det er IKKE godt at overskride dem. Derfor skal jeg i stedet arbejde på den rideskole hvor jeg går. Et helt år skal jeg passe heste, muge ud og hjælpe dyrelæger med hestene, samt opserverer når de f.eks. skal have hestesko på.
Derudover skal jeg nok have et job, og før sommerferien fik jeg et tilbud om at arbejde som assistent i min genbos reklamefirma, så der skal nok ske gode ting.


Seriøst ønsk mig god bedring, for jeg kan ikke klare ikke at kunne blogge til jer, og ikke at kunne være på computer i mere end et kvarter.
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Emilie M.B 14. august 201317:52

  God bedring Alberte, håber snart du kan blive rask, også forblive rask uden at blive syg lige foreløbig. Hehe.! <3

  http://emiliebertil.blogspot.dk/

 • anti.anna 14. august 201317:52

  God bedring, Alberte! Håber, du snart bliver rask!

  Xoxo Anna.
  http://factfictions.blogspot.dk

 • Caroline Geertsen 15. august 201318:11

  God bedring, og godt at høre der så er en anden løsning på hvad du skal lave den næste tid. Faktisk døjer jeg med det samme som dig. Jeg lider også af migræne, selvom det snart er et år siden. Jeg har næsten mistet en helt skole år pga. min kvalme og angst, så jeg kan virkelig sætte mig ind i hvordan du har det.

  – Caroline.

Leave a Comment