Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New in – Skirt from Envii

HEJ LÆSERE!
Som I ved, så var jeg jo igår et smut i Fields, og der købte jeg den her vildt flotte nederdel! Jeg vidste ikke helt om den var “to much” fordi at den strutter ud til alle sider og om folk ville tænke at jeg var opmærksomhedskrævende hvis jeg tog sådan en på, men jeg vil ikke længere lade andres tanker om mig, styre mine handlinger, så jeg købte den altså. Den koster 350 kroner i Envii. 
For en time siden gik jeg en lille tur med hundene og faktisk følte jeg mig ret selvsikker da jeg gik med den. I starten var jeg lidt betænkelig, men så fik jeg det ret godt. Jeg havde købt den fordi at jeg godt kunne lide den og det var dejligt at tænke:” Jeg er ligeglad med jeres meninger, jeg kan lide den og derfor rocker jeg i den” haha. 
Til dem som bor i københavns-området kan jeg lige lave reklame, for nu er der nemlig kommet en ny Envii-butik i Fields. Tidligere hvis man skulle købe tøj fra Envii, så skulle man smutte ind i Samsøe&Sams;øe i Fields, men nu har de deres egen butik. 
Jeg fandt også en vildt lækker grå sweater i Envii med et orange bogstav printet på, men den kradsede desværre! 
Hvad synes I om min nye nederdel?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Trunte H. 21. august 201313:04

  Den er overdrevet fed;-)

 • Anne Sofie L 21. august 201314:24

  Jeg synes selve nederdelen er flot. Men jeg synes ikke rigtig den passer til dig. Du er lidt for slank,og dine former er bare ikke rigtig særlig flotte i nederdelen.
  Jeg synes den er flot, og at du skal blive ved med at gå i den, hvis du selv kan lide den.
  Det var bare lige hvad jeg tænkte…

  Jeg tror det kunne være fedt, hvis du tog en sort t-shirt løst ud over, eller en tyk trøje løst ud over nederdelen.

 • Cecilie 21. august 201316:59

  Den er overhovedet ikke "too much" i hvert fald. Jeg synes den er både flot og diskret 🙂

 • Alting 27. august 201314:57

  Hvor er din lædderjakke fra?

Leave a Comment