I fars sweater

HEJ LÆSERE
Okay, jeg er altså helt vild med at gå i min fars sweatre. De fleste går kun i deres fædres sweatre derhjemme, hvis de overhoved gør det, men jeg går altså også med dem udenfor. Jeg er helt vild med oversize-looket, men jeg kan forestille mig at mange synes at det ser totalt dumt ud. Forleden havde jeg den faktisk på inde i byen og følte mig meget tilpas. 
Men hvad tænker I? – Ser det bare dumt ud? 
Go eller No go? 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Emilie M.B 25. august 201311:22

  Jeg elsker selv det oversize, og jeg vil da også indrømme jeg godt kan finde på at stjæle en trøje af min fars. Haha. 🙂

  -Super sødt sæt, som jeg også selv kunne finde på at gå i.

  //Emilie
  http://emiliebertil.blogspot.dk/

 • Alting 26. august 201320:43

  Go

 • bloggbyme 29. august 201315:57

  Go for it girl! <3

 • Isabell Brandt 30. august 201315:06

  Go

 • Ida 31. august 201314:37

  Selvfølgelig er det en go, hvis du føler dig tilpas i tøjet!
  Drop hvad andre tænker!

Leave a Comment