Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

No I won’t be afraid, no I won’t be afraid, just as long as you stand, stand by me!

HEJ LÆSERE
Vidste egentlig ikke helt hvad overskriften skulle være på dette indlæg, så jeg nuppede bare lidt af teksten fra en af mine yndlingsange “Stand by me” af Ben E. King.
Kender I den sang? Kan I lide den?
Jeg begynder at få det bedre og jeg er ikke nær så syg længere, men jeg kan stadig mærke en ubehag i kroppen og det er forfærdeligt. Dog kunne jeg igår overskue at smutte over til vores lokale købmand for at købe ind og det er jo helt klart en forbedring. Dog har jeg det rigtig dårligt om formiddagen og kan knap nok rigtigt overskue at sidde på computeren, men nu vil jeg lige lave det her indlæg.
Nå, men i weekenden tager jeg et smut i sommerhus for at få lidt frisk luft og komme væk fra byen. Jeg tror at det kan være godt for helbredet, tror I ikke også?
Jeg glæder mig ihvertfald til at komme ud og gå nogle ture ved stranden, eller bare at sidde ude i haven med en kop te og skrive på en ny novellesamling som jeg er igang med, som jeg håber kan blive udgivet.
Hvad synes I iøvrigt om min ternede skjorte-kjole? Jeg var ret usikker på den, men faktisk synes jeg at den er ekstremt smart og lige mig – det er lidt ligesom at gå rundt i pyjamas, samtidig med at den er fash, haha. 

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

Leave a Comment