NEW IN – Envii sweatshirt!

HEJ LÆSERE
Igennem de sidste par måneder har jeg faktisk fået købt en del items fra Envii og jeg er bestemt ikke færdig, haha. Nu har jeg to nederdele fra Envii + en t-shirt OG så den her lækre sweatshirt som jeg købte i byen igår. Jeg er simpelthen helt vild med den og jeg ved at jeg kommer til at gå SÅ meget med den her i efteråret og vinteren. Jeg elsker den blå farve, og synes faktisk at mørkeblå passer rigtig godt til min hudfarve. Den kostede 600 kroner og så fik jeg et lille tilskud fra min mor på 200 kroner, så det er jo dejligt. Det er altid fedt med til forkælelse. Jeg købte også en pung fra Nørgaard igår, men den må i vente med at se, det er godt med noget at glæde sig til, er det ikke det man siger? 🙂
Hvad synes I om min nye sweatshirt?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Snef 11. september 201319:15

    En virkelig sød sweatshirt der virkelig klæder dig. <3

  • Gunnbrit Patursson 11. september 201321:22

    Har du nogensinde overvejet at blive model?

  • Alberte W. 11. september 201321:31

    Det har jeg faktisk, men jeg er desværre ikke specielt høj og jeg har langt fra model-højde. 😀 Jeg er kun 1,61. 🙂

Leave a Comment