Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

CHANEL OBSESSION

HEJ LÆSERE
Til min fødselsdag forleden fik jeg også nogle rigtig flotte neglelakker fra Chanel, som jeg er utrolig glad for! Jeg elsker Chanel, da jeg er lidt en sucker for det eksklusive. Jeg er vild med alle farverne, men jeg er især helt vild med den blå og den har jeg også tænkt mig at tage på senere. Jeg er helt klart ikke færdig med min Chanel-samling, men nu kan man sige at den er blevet noglelunde opbygget. 
Hvilken af farverne kan I bedst lide?
Kommenter endelig! – Det er altid sjovest at blogge, hvis der kommer noget respons af en slags. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 13

 • Olivia 30. september 201314:37

  Hvis du så gerne vil have at folk kommentere på dine indlæg, kunne det måske også være meget rart at få svar tilbage, når man nu endelig skriver. Så kunne det jo være folk skrev lidt oftere.

 • Sine Kirstine 30. september 201315:21

  Jeg kan rigtig godt lide den orange farve, men det er nogle vildt søde farver

 • Apathy 30. september 201316:09

  Tænker egentlig det samme.

  – Men den orange neglelak, hvor ser den dog fin ud.

 • Alberte W. 30. september 201316:32

  Det vil jeg tage til mig. 🙂
  Det skal jeg nok begynde på.

 • Alberte W. 30. september 201316:33

  Tak! 😀

 • Victoria Navarro 30. september 201318:29
 • Emma 30. september 201319:07

  Har selv Frenzy, og syntes at den er vildt flot og enkel
  (har den også på lige nu :))
  men Rose Exurerant er også vildt flot 🙂

 • Nanna Ø. 30. september 201321:49

  Hvor er æsken fra?:)

 • Tina 1. oktober 201312:56

  Kan især godt lide den mørkerøde "April", men i det hele taget er det alle sammen virkeligt flotte!
  Hvad koster en neglelak fra Chanel egentlig, og hvordan kom du på at købe neglelak fra netop Chanel?
  Jeg tænker bare, altså, Chanel er jo pænt eksklusivt, som du selv siger 🙂

 • Alberte W. 1. oktober 201318:31

  Det ved jeg desværre ikke, det er min æske min mor købte for et par år siden. 😀

 • Alberte W. 1. oktober 201318:32

  Jeg er nok lidt en sucker for det eksklusive og Chanel-neglelakker er bare så søde. 😀
  Faktisk startede min ide til en Chanel-neglelak samling da jeg var til nytårsaftenfest og ude på toilettet hos den familie jeg var til fest hos, var der en stor og flot neglelak-samling fra Chanel. Den dag besluttede jeg at sådan en samling ville jeg også have, haha! 😛

 • Anna 1. oktober 201321:38

  Fine lakker! Er mest til den orange og den røde. Jeg synes dog, du skal huske på ( no hate ), at neglelakkerne også skal være gode på – og jeg tror, du kan finde flere neglelakker, som er ligeså gode. (-:
  Men fin samling! Tjek endelig min blog ud; – http://factfictions.blogspot.dk

  Xoxo Anna

 • Alberte W. 1. oktober 201321:41

  Jeg synes du godt at jeg kan se at Chanel's lakker er markant bedre kvalitet end de andre neglelakker jeg har haft fra F.eks. L'oreal, Essie og Depend, samt Gosh. 😀 Min ene Chanel-neglelak holdt faktisk en hel sommerferie uden at skalle af. 😀

Leave a Comment