Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Topshop-favoritter – Oktober!

HEJ LÆSERE
Så er det jo blevet oktober og derfor er det tid til Topshop Oktober-favoritter. Det er også for alvor blevet efterår og det kan mærkes på vejret, i hvert fald i KBH. Jeg synes at det kolde vejr er kommet ret pludseligt, men nu har jeg jo også været meget syg (Og er stadig lidt syg) så jeg er nok bare gået glip af overgangen fra sommer til efterår. Nå, men selvfølgelig bærer collagen præg af at vi er kommet ind i efteråret. Jeg elsker personligt efterårs-mode da jeg elsker de varme farver og den nedtonede stil, og man kan heller ikke sige at topshops efterårs-mode er fyldt med pangfarver. 
Jeg er lidt IN LOVE med de items jeg har fundet fra topshop, men især er jeg helt vild med den sorte læder-taske og den hvide hue med den nuttede kvast.
Hvad kan I bedst lide på collagen?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Olivia 2. oktober 201316:36

  Vildt lækre ting. Er blevet lidt forelsket i Topshop.. dog ikke priserne! Jeg synes det er utrolig dyrt når jeg er inde i butikken.
  But.. det der quilt style, det kan jeg godt mærke snart bliver in. 🙂 Jeg kan simpelthen ikke finde den der quilted backpack inde på Topshop.. kan du give link?

 • Alberte W. 2. oktober 201317:03

  Jeg kan faktisk se at den er blevet udsolgt. :/ Ej hvor træls, jeg elsker den nemlig også! 😀

 • Olivia 2. oktober 201319:50

  nooo, hvor ærgerligt! Jeg må se om jeg kan finde den i Topshop i Berlin i efterårsferien, hihi. Den er simpelthen for lækker! (:

 • Nana Margrethe Christensen 2. oktober 201322:19

  Hej alberte.
  Jeg vil bare lige sige at jeg er så glad for at du har fået overskud til og blogge igen. Jeg havde helt glemt hvor glad og inspirerede din blog var. Jeg håber snart at du bliver helt rask <3

 • Alberte W. 3. oktober 201316:01

  Hvor er du sød, tusind tak! <3
  Jeg er SÅ glad for at høre sådan en positiv respons som din! 🙂

 • Sidse Josefine 6. oktober 20130:28

  Har været tæt på at købe Oxford-støvlerne så mange gange 🙂

  Sidsejosefine.blogspot.dk

 • Alberte W. 6. oktober 201314:56

  Vidste faktisk slet ikke at det hed oxford-støvler, haha. 😛 Der blev jeg lidt klogere. 😀

Leave a Comment