ACNE SCARF

HEJ LÆSERE
Til min fødselsdag fik jeg det Acne-tørklæde jeg længe havde ønsket mig! Jeg er sindssygt glad for det. Jeg så for en måned siden ca. at den norske blogger Erica havde blogget om sit tørklæde fra Acne og jeg blev straks forelsket i det og det var øverst på ønskelisten.
Dog fik jeg det i gråt og misforstå mig ikke, jeg synes det er SÅ flot i gråt, men jeg synes bare at den beige farve (eller Camel-farve som de kalder den hos Acne) er en tand federe.
Hvad tror I at I ville vælge? Gråt tørklæde eller beige?
Så fordi at det skulle byttes så bloggede jeg ikke om tørklædet på min fødselsdag, men først nu. 
Jeg elsker virkelig det tørklæde og jeg ved at jeg kommer til at gå med det konstant her til efteråret og vinteren, haha.
Hvad synes I om Acne-tørklæderne?
Måske har nogen af jer set tørklædet inde på Ericas blog http://l0ve.blogg.no/ – den kan i øvrigt anbefales. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • soesterskoekken 3. oktober 201320:31

    Ej hvor er det lækkert. Jeg synes tørklædefarven kommer meget an på hvilken hårfarve man har. Til mørkt hår er den beige så smuk, men hvis man har blon eller leverpostej (ligesom mig) så tror jeg grå passer bedre. Men lækkert, det er det. uanset farven 😀

  • Alberte W. 3. oktober 201321:02

    Det har du ret i. 😀
    Uha ja, jeg kan godt forestille mig at et gråt tørklæde kan være flot til blond hår. 🙂

Leave a Comment