At worst I feel bad for a while, but then I just smile, I go ahead and smile!

HEJ LÆSERE
Jeg vidste ikke helt hvad indlægget skulle hedde, så jeg opkaldte selvfølgelig indlægget efter en sangtekst som jeg er helt vild med – en sang som altid får mig til at smile. 🙂
Ofte får jeg at vide at jeg ikke smiler nok på mine billeder, så i det her indlæg har jeg et billede hvor jeg smiler med tænderne. Jeg er ikke vild med mit smil, men det er nu engang sådan jeg ser ud, haha.
Igår da jeg var ude og gå en tur ved søerne tæt på mit hus, så havde jeg besluttede at mixe den lidt sofistikerede stil med skulderpuder i jakken, med den mere street stil med cap. Jeg synes at det giver en ret god effekt. Jeg kan godt lide at bruge kontraster i min stil og f.eks. mixe det søde med det rå og mixe det stilrene med noget som stikker lidt ud. 
Hvad synes I om mit outfit igår? Er det for mærkeligt med en meget klassisk jakke og en cap? 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Natasja 11. oktober 201314:26

  Jeg synes, at det ser super fedt ud med cappen til. Desuden er du virkelig smuk – og ikke mindst så har du en alt for fed stil. Bliv ved med at blogge, for du gør det goooodt. ^^ <3

 • Alberte W. 11. oktober 201314:37

  Wow tusind tak for den fantastisk søde besked! <3
  Det betyder virkelig meget! 😀

 • Amanda? 12. oktober 201316:33

  Jaja, jeg er underlig men jeg bryder mig ikke om cap. Men ellers et cool sæt! Du ligner næsten en svømmer med skulderpuder :p

Leave a Comment