Room tour!!

HEJ LÆSERE!
Jeg er jo rykket op på den øverste etage i vores hus igen, da jeg savnede det store fine værelse hvor der jo faktisk er plads til to værelser for sig. Jeg har indrettet den ene halvdel af det store rum som mit soveværelse, og det andet rum har jeg indrettet til et værelse hvor mine sko, tasker og tøjstativ er. Dog er rummet med tøjstativet ikke heeeelt færdigt, for der skal hylder op til mine sko, og der skal gøres lidt mere. Der skal også nogle ting på væggene i mit soveværelse, for det ser lidt bart ud. 
Jeg elsker mit soveværelse, for det er så simpelt og enkelt og det kan jeg godt lide. Har boet heroppe i to dage og jeg er allerede mere afslappet ad at være her. Så ligger jeg i sengen og ser tv og drikker te, imens at min Cocoskat sidder på den lille sorte stol overfor og kigger.
 Det her er så mit tøj-værelse hvor at der er skab, spejl osv. Jeg elsker rummet, også selvom det ikke er helt færdigt. Jeg planlægger at der skal hylder op på hver side af spejlet hvor at der skal stå sko. 
Normalt er det ét stort rum, men jeg har købt noget gennemsigtigt gardin som jeg har hængt for, som en form for “dør” til det andet rum, derfor er det stadig ét værelse, men jeg kan vælge at slå gardinet for, og så er det igen et værelse hver for sig. 
Hvad synes I om mit nye værelse/værelser, er det for kedeligt?
Jeg synes at det er hyggeligt, men det er også ganske simpelt, haha. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Elise Hove 22. oktober 201314:56

  perfekt værelse/værelser! Ville ønske at mit værelse også var så hvidt og simpelt, elsker det!

 • Alberte W. 22. oktober 201314:58

  Tusind tak! 😀

 • Signe 22. oktober 201315:44

  Sikke et fedt væresle! Håber du vil kigge forbi min blog, har lige startet den op 🙂
  http://signehs.blogspot.com

 • Sofie B 22. oktober 201316:44

  Hvor er det flot! Lige min stil 😉

  http://www.miss-sophiie.blogspot.com

 • Anna 22. oktober 201318:25

  Elsker det!

 • Alberte W. 22. oktober 201319:03

  Kigger da selvfølgelig forbi. 😀

 • The Unicorn Fan 22. oktober 201319:43

  Det er rigtig fedt. Dejlig åbent, lyst og så virker det stort. Kan godt lide det er så enkelt som det er, det gør det samtidigt lidt feminint 🙂 Kan godt lide din idé med at dele rummet op med det gardin du nævner. Det lyder som en god idé, og så kan du jo altid fortryde hvis du vil have det skal være et stort rum igen.

  Min venindes blog; http://realisticunicorn.blogspot.dk/

 • Alberte W. 22. oktober 201321:12

  Tusind tak for din skønne kommentar, det gør mig glad! 😀

 • Emilie M.B 23. oktober 201318:12

  Jeg gad godt hvis det var lidt lettere at se hvordan de forskellige ting står i forhold til hinanden, men det er virkelig fint & enkelt. 🙂
  -Får selv nyt værelse/hjem her i næste uge, hvor jeg selv kører den hvide enkle stil.

  Xo.
  Emilie Bertil
  http://www.emiliebertil.blogspot.dk

 • MysticalGirl 24. oktober 201317:17

  gad godt at have dit værelse :3

Leave a Comment