Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

TAROK

HEJ LÆSERE
Sidste gang at jeg var i biografen var nok i Januar, så det var altså på tide at jeg måtte en tur i biografen idag. Derfor gik jeg ind sammen med min skønne mor og så Tarok. Jeg er jo lidt en hestepige, så jeg glædede mig til at se en film om den mest berømte hest i Danmarks historie. 
Det var en meget hyggelig film, men den var også lidt tung og langtrukken. I nogle perioder var filmen ekstremt intens og man sad helt ude på sædet når hesten Tarok skulle løbe et afgørende løb, men på andre tidspunkter så var den virkelig svær at følge med i, fordi at scenerne var så lange.

Man skal se den hvis man elsker heste, kan lide kunstneriske film, kan lide dramatiske film, ikke har brug for en masse humor og action, sætter pris på en god dansk film, kan holde ud at høre på en stærk jysk dialekt som for en københavner som mig, kunne være en smule svær at forstå til tider, hæhæ. 
– En lille bonus er at den lækre danske skuespiller Thomas Ernst medvirker, jeg synes i hvertfald at det er en lækker lille bonus. 
Nu er jeg jo ikke filmanmelder, men hvis jeg skulle give den én ud af seks hjerter, så ville jeg nok give den tre-fire stykker. 
Den havde præmiere i Torsdags, er der nogle af jer som har været inde og se den? – Planlægger I at tage ind og se den?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Ida 3. november 201321:14

  Jeg overvejer kraftigt at tage ind og se den, men jeg frygter det lidt efter de forskellige anmeldelser. Er den et must? Super fint billede af dig ellers!

  //Ida
  http://www.livetifoelgeida.dk

 • Alberte W. 4. november 201312:03

  Det er ikke en af de film hvor jeg er gået ud af biografen med en wow-oplevelse, dog er der faktisk mange "normale mennesker" som ikke er anmeldere som synes at den var vildt god – jeg ved ikke om jeg bare er lidt kræsen, hæhæ. 😀
  Men synes da at du skal tage ind og se den og så se om det er noget for dig. 🙂

 • Katrine dx 4. november 201321:07

  Jeg planlægger ikke lige at gå ind, for at se den. – men Thomas Ernst.. Ham kan jeg godt lide.. Vil dog ikke se filmen bare for at se ham, så kan jeg lige så godt google ham.. dx'

 • Anonymous 29. november 201313:13

  har set den kender hede inge lise som barn hende med sodavanden men syntes den er god men ja lidt lang

Leave a Comment