Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

WE LOVE CURLS

HEJ LÆSERE
Engang for seks år siden da jeg var omkring de 11 år, der stod jeg og kæmpede som en gal for at glatte mit hår fuldstændig og derefter tage mit pop-tøj på, så jeg passede ind. Jeg glatter stadig engang imellem mit hår idag, men kun hvis mit outfit ikke er for poppet. Men idag ville jeg prøve noget nyt i anledning af min brors fødselsdag. Derfor lavede jeg igår en masse små knolde i mit hår som jeg snoede sammen på toppen af mit hoved og så sov jeg ellers bare med dem – de små knolde ovenpå hovedet er ellers ikke hysterisk flotte og jeg ligner lidt en star-wars karakter med dem. I morges blev jeg vækket klokken otte så vi kunne holde fødselsdag for min bror inden at han smuttede afsted på universitetet. Efter morgenmaden og gavebordet så gik jeg op og sov videre indtil klokken elleve og selvfølgelig stadig med de små knolde-dimser i håret. Så pillede jeg dem ud og jeg stod foran spejlet og måbede. Jeg havde fået lavet mig en afro. Jeg tænkte at mit hår aldrig i livet ville blive sig selv igen. Jeg lignede noget som var løgn! Jeg stod lidt og kiggede modløst på mig selv, indtil jeg besluttede mig for at gøre noget ved problemet. Jeg baksede i en hel time med vand, kam og lidt mere vand, og tilsidst blev det til det her resultat. 
Jeg synes faktisk det er super fint og jeg er glad for resultatet! Ville bare ønske jeg havde det her hår permanent. 
Hvad synes I om resultatet? Er jeg pænere med glat hår?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Nathasha Andersen 8. november 201314:07

  Du er bare ufattelig køn, Alberte! Jeg vil nok sige, at dit naturlige hår er flottest til dig. Gad godt se dig med fladet hår 🙂

 • Ida 8. november 201314:09

  Jeg synes, at det er flot. Jeg gjorde nogenlunde det samme i dag, men dog sov jeg ikke med det. Jeg gør det, hvis jeg vil have mere volumen i mit hår frem for det meget glatte hår. Jeg vasker det da om morgenen. Føntørrer det let. Sætter det op i en knold og føntørrer knolden. Tager den ned og om rokerer mit hår og sætter det op i en knold på ny og igen føntørrer. Det virker godt i starten, men det holder ikke med krøllerne.

 • Alberte W. 8. november 201314:11

  Fedt tip! – Vil prøve det! 🙂

 • Alberte W. 8. november 201314:11

  Jeg vil snart lave et outfit-billede med fladet hår, promise! 😀

 • Nathasha Andersen 8. november 201314:18

  Taak! 🙂

 • Maria Lange 11. november 201314:52

  Tro mig, du vil ikke ønske dig det hår til hverdag, har noget lign. og jeg kan ikke sætte det op i en heste hale fordi mit hår er så irriterende, så man kan slet ikke se det er en heste hale, så jeg bruger kun knold og løst hår, der var også en periode hvor jeg altid skulle have hårnåle i mit hår, fordi det sad dårligt uden. Men jo, det klær dig.:-)

 • Alberte W. 11. november 201314:55

  Det lyder ikke så rart. 😛 Jeg synes dog at mit var rigtig nice med en hestehale. 😀

 • Maria Lange 11. november 201316:48

  Hm, det kan også være mit hår der bare er spastisk. 😉

Leave a Comment