Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Outfit of last night!!

Igår var jo min storebrors fødselsdag og til hans fest havde jeg det her outfit på.
Måske kan nogle af jer genkendte den stribede trøje, for det er i virkeligheden min stribede kjole som jeg har taget ned i bukserne. Det er selvfølgelig ikke en løsning som holder i det lange løb, men igår synes jeg faktisk at det var meget fedt.
Den stribede kjole er fra American Appereal, men jeg købte den for over et år siden, så den er sikkert ikke til at få længere. Bukserne er fra Dr. Denim, skoene er fra Selected og armbåndet fik jeg sidste år i julegave af min daværende bedsteveninde.
Hvad synes I om mit party-outfit? 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Anna 9. november 201318:16

  Er dig og Nathalie ikke længere bedsteveninder? 🙁
  Flot outfit! Knus

 • Alberte W. 9. november 201318:23

  Tak! <3
  Nej, vi er desværre ikke bedsteveninder mere. 😀

 • Anonymous 16. november 20138:26

  Hvor er din taske fra? ;-D

 • Alberte W. 16. november 201311:50

  Den er fra Beck Søndergaard 🙂

 • Anonymous 16. november 201312:28

  Tak.

Leave a Comment