Strøget er farligt for en shopaholic!

HEJ LÆSERE
For mig er det ganske farligt at tage et smut ind på strøget, for jeg elsker simpelthen at købe tøj og det gør mig glad helt ind i sjælen når jeg kan tilføje et nyt stykke tøj til garderoben. Når det er sagt, så køber jeg faktisk kun det tøj som jeg er DYBT forelsket i, for jeg har et realistisk syn på penge, hvilket jo også er vigtigt når man bliver ældre og skal tage mere ansvar over økonomi osv.
Nå, men jeg fik købt en rigtig lækker kortærmet sweater som jeg har kigget på i over tre måneder. Louis fra One Direction’s kæreste som iøvrigt er et af mine store stilikoner, har den samme, så nu har jeg faktisk flere items som hun også har – Hun har en fantastisk elegant stil som virkelig inspirerer mig. 

Sweateren er fra topshop og den er virkelig behagelig at have på. 
Så købte jeg også to virkelig smukke kjoler fra MOSS Copenhagen. Jeg synes at de er ekstremt elegante og så kan de begge to i øvrigt både passe til hverdags-outfits og til fest-outfits – Jeg kan rigtig godt lide tøj som kan bruges til flere forskellige ting, så jeg får mest muligt ud af det. 
På torsdag smutter jeg til Jylland for at besøge min kusine og dér skal vi helt sikkert ud og shoppe, men når jeg har været der, så holder jeg shopping-timeout, for det er altså ikke særlig godt for pengepungen, hæhæ. 
Hvad synes I om kjolerne og sweateren?
Er det noget I kunne finde på at købe? 

KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 11

 • Ida 11. november 201314:04

  Jeg synes, at det hele er rigtig flot. Det er ikke så elegant, som du udtrykker dig for, at det er.
  Sweateren er rigtig feminin og sød,og den vil nemt kunne blive stylet med en masse spændende items.
  Den grå kjole er ret fræk på en måde. Jeg ville bestemt bruge den til en aften i byen med en masse fart over feltet.
  Den sorte kjole er derimod temmelig sød at se på. Den er også temmelig elegant og vil gå til både fest, men også mere seriøse anliggender.
  Jeg ville sagtens kunne finde på at købe trøjen; dog er jeg mere i tvivl med kjolerne.

 • Alberte W. 11. november 201314:07

  Tak for kommentaren! 😀 Glad for at høre din ærlige mening. 🙂

 • Rebecca Manojlovic 11. november 201314:55

  Det hele ser super godt ud på dig, jeg kunne sagtens finde på at købe det selv.

 • Alberte W. 11. november 201315:02

  Tusind tak! <3

 • Amanda? 11. november 201315:31

  Smutter du til Jylland? Så skal du jo over til det rigtige Danmark :3

 • Alberte W. 11. november 201315:32

  Hahahaha, hov hov! :PP

 • Line 11. november 201318:22

  Du er så smuk, det snyd :c

 • Alberte W. 11. november 201318:25

  Hvor er du sød! <3

 • Ida 11. november 201322:04

  Virkelig lækre ting og vildt flotte billeder! Strøget er bare et farligt sted – med eller uden penge 😉 Elsker strikken og den grå kjole! 😀

  Knus!
  //Ida
  http://www.livetifoelgeida.dk

 • Katrine dx 14. november 201321:00

  Hvem tager dine billeder?

 • Alberte W. 15. november 20139:29

  De her billeder har min mor taget, men det er forskelligt. 🙂

Leave a Comment