On the road again…

HEJ LÆSERE
Nu er jeg hoppet på toget imod Jylland. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme op til lidt mere rolige omgivelser. Jeg er jo blevet født ind i en familie som elsker byliv og det gør jeg jo også selv – Jeg elsker ihvertfald at shoppe. Men i virkeligheden så er jeg faktisk mere til marker så langt øjet rækker og stor have. Så nu skal jeg op og besøge min kusine, moster onkel og fætre og det bliver hyggeligt.
Hvad skal I lave i weekenden? Vil gerne høre lidt fra mine skønne læsere!
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 14. november 201317:55

    Det lyder godt nok hyggeligt! Da jeg selv spiller badminton, skal jeg til noget holdkamps-værk lørdag og til julemarked på Egeskov. 😉

  • Alberte W. 15. november 20139:29

    Uuuh elsker julemarkeder! 😀

Leave a Comment