ALL BLACK

HEJ LÆSERE
Idag vil jeg gerne skrive lidt om trenden sort-på-sort. Jeg ved faktisk ikke helt om det er korrekt at kalde det en trend, for det er jo bare en sikker vinder. Alligevel så får jeg ofte beskeder fra mine læsere om at jeg har alt for meget sort på, men faktisk finder jeg ofte den inspiration fra forskellige reklamer og billeder fra f.eks. bladet “cover” osv. Jeg går f.eks. ofte med sorte stramme jeans, sammensat med en sort stram top, og så en cardigan udenover, udover det så er det også super lækkert med en sort læderjakke udenover et helt sort outfit. Jeg er desværre blevet syg, så her til morgen har jeg hygget mig med at lave to collager med HELT sorte outfits, som jeg synes er rigtig smart!
Hvad synes I om helt sorte outfits? – Finder I det kedeligt, eller lækkert?
Hvilken af de to outfits jeg har sammensat, ville I helst gå med?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Mette 23. november 201314:19

  Åh, søde Alberte! Vil du ikke give links til alt? 🙂

  Btw, man kan aldrig få for meget sort, haha!

 • Alberte W. 23. november 201314:24

  På disse link skulle der gerne være mulighed for at se hvor de forskellige items kommer fra:
  Nederdele-outfittet: http://www.polyvore.com/black_part/set?id=104783335
  Bukse-outfittet: http://www.polyvore.com/black_part/set?id=104782916

  😀

 • Emma Schultz 23. november 201321:16

  Går også meget i sort, men som du siger, er det jo sygt flot.

  Skal vi følges? Følger allerede din blog, men tænkte at du ville tjekke min? Bare skriv en kommentar på min blog, hvis du er interesseret 🙂
  http://bloggingby-emma.blogspot.dk

 • Anonymous 24. november 201311:03

  Elsker begge sættene
  Jeg elsker din blog du er så sej
  Jeg ser meget op til dig og når jeg bliver lidt størrer vil jeg være ligesom dig
  Tak for en fed blog

 • Alberte W. 24. november 201311:30

  Tusind tak, hvor er du dog bare sød!! <3
  Tusind tak for din dejlige besked! 🙂

 • Mette 24. november 201317:00

  Du er en skat, tak søde Alberte! 😀

 • Anonymous 27. november 201321:04

  ELSKER SORT! det er det bedste også slanker det 😉

 • Anonymous 30. november 201321:23

  Hvad bruger du til at lave din collager?

Leave a Comment