Dear santa…

HEJ LÆSERE!
Mange af jer har efterspurgt et indlæg med mine julegaveønsker og faktisk er jeg meget glad for at I har gjort det, for jeg har fået meget mere inspiration. Da nogle af jer først skrev til mig, så havde jeg ikke en anelse om hvad jeg ønskede mig, men det har jeg nu.
Jeg har altid haft svært ved at finde julegaveønsker og sidste år havde jeg vidst kun tre ting på min ønskeliste, men det skal altså laves om. Dog kender min familie mig ufattelig godt, så sidste år var jeg glad for alle mine gaver, selvom de måtte bruge deres fantasi, haha. Mit allerstørste ønske til jul er udentvivl et gavekort til Acne, for jeg har virkelig fået øjnene op for den butik i de sidste 3-4 måneder. 
Hvad er jeres allerstørste ønske til jul? – Måske kan I også give mig lidt inspiration. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 11

Leave a Comment