Shake it up, shake up the happiness, Wake it up, wake up the happiness, come on y’all, it’s Christmas time!

HEJ LÆSERE!
Jeg tænkte at jeg lige ville lave et lille “Outfit of tonight” inden at jeg smutter ud af døren i aften. Jeg skal nemlig mødes med et par veninder. Det bliver nok bare noget hyggedruk, det er i hvertfald det jeg har et outfit på til. Ikke ligefrem et outfit til party inde i byen, hihi. 
Jeg er virkelig glad pt. jeg føler at det går meget fremad med mine mål og ønsker og det har da helt klart givet mig lidt af et selvtillids-boost at jeg har kunne sidde her bag ved min computerskærm og få etableret forskellige sjove projekter og kontakter. Livet er bare så meget nemmere end det var sidste år på den her tid. Det er helt vanvittigt hvordan livet kan ændre sig, man skal bare have tålmodighed og holde hovedet oppe, når tingene ser svære ud. 🙂
Nå, men nu må jeg se hvornår jeg skal mødes med mine veninder.
Hvad skal I lave i aften? – Har I nogle spændende planer? 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

 • Anonymous 6. december 201318:43

  Undskyld jeg spørg men hvor meget drikker du egentlig af alkohol?

  Hilsen Maja : )

 • Alberte W. 6. december 201318:54

  Hej Maja. 🙂 Det er helt iorden at du spørger.
  Jeg når lige at svare på dit spørgsmål, for om en time smutter jeg afsted. 😛
  Jeg drikker slet ikke ligeså meget som mange af mine jævnaldrene. 🙂 Jeg synes ikke det er sjovt at blive megafuld og ikke kunne huske halvdelen af festen dagen efter. Jeg drikker bare indtil jeg er lidt mere fjollet og er i godt humør. 🙂 Gider ikke alt det der med at brække sig i en potteplante, hihi.

Leave a Comment