A walk/run in the park…

HEJ LÆSERE!
Igår var jeg en tur i parken med søde Mads, Kristina og mine forældre og det var virkelig hyggeligt, dog så slap vi på et tidspunkt vores hunde (Lucca og Coco) løs, så de kunne løbe og lege lidt. Coco er meget bange og nervøs for andre hunde og jeg mistænker lidt at hun lider af social angst (kan hunde have det? haha) Nå, men de løb og legede, men så kom der en stor sort labrador og Coco blev utrolig bange. Mine hundes race er en race som kan løbe ekstremt hurtigt, så hun LØB så hurtigt hun kunne for at slippe for den store labrador. Labradoren synes selvfølgelig det var super sjovt at hilse på skræmte Coco, så Coco løb ALT hvad hun kunne. Jeg måtte selvfølgelig straks løbe efter hende og det er altså nærmest en umuligt kamp at indhente en hund som hende, for hun løber som vinden, MEN jeg fik hende, dog er mine ben rimelig ømme idag.
Har I hunde?
Og er de i såfald glade for andre hunde?
Lucca elsker andre hunde og kan næsten ikke få nok, men Coco er en meget sart trold, så hende skal man passe på hele tiden. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Katy muzzh' 26. december 201318:32

  Haha, godt du gik Coca igen<3 jeg har en hund, Bellis hun er en westy <3 Hin ELSKER at være sammen med andre<3

 • Katy muzzh' 26. december 201318:34

  Coco* den der stavekontrol…

 • Josephine Christensen 26. december 201318:53

  Har selv 2 hunde, Sally og Raisa c:

  Sally er en islandsk fårehund og er glad for alt opmærksomhed
  hvorimod Raisa kun er 5 måneder og derfor bliver hun nemt skræmt 😛 .. (Det skal lige siges at Sally er 10 næsten 11 år … Og er totalt harmløs …)
  Godt at du fik fat i Coco! C:

 • Cecilie 26. december 201320:10

  Jeg har selv en dejlig hund ved navn Coco, og hun er simpelthen så rar, hehehh. Hun er meget aktiv, og elsker at møde nye mennesker. Men da vi fik hende var hun allerede to år, og havde aldrig nogensinde været vandt til andre hunde – så hun ved simpelthen ikke hvordan hun skal reagere, eller hvad hun skal stille op. I stedet for begynder hun bare at gø helt sindssygt og vil derhen osv og er ret voldsom, men det er slet ikke fordi hun er voldelig eller arrig eller noget, hun har bare aldrig "lært" hvordan hun skal opføre sig med/over for andre hunde :))

 • Agnete Hjøllund 26. december 201320:57

  ha ha det lyder sjovt:P Jeg har en sort labrador og den har det hellere ikke for godt med mennesker:P

 • Alberte W. 26. december 201320:59

  Hahahah, den var værrer. :PP
  Hvordan klare I det, når I har gæster? 😀

 • Alberte W. 26. december 201321:02

  Min hund blev taget fra sin mor alt for tidligt og placeret i et alt for lille bur med en masse andre hunde, så hun er blevet bange for hunde, fordi at hun er vandt til at det er ubehageligt at skulle være sammen med dem. 🙁 Hun kom til os da hun var ni uger, men der var hun allerede blevet påvirket af det forfærdelige sted hun voksede op. Men hun klynger sig til mig som om at jeg var hendes mor, hun skal hele tiden være i nærheden af mig. xD

 • Alberte W. 26. december 201321:05

  Måske kan Raisa så lære lidt af Sally – den gamle vise dame :P<3

 • Alting 26. december 201322:11

  Har en hund som hedder det samme som den ende hund som du har Lucca

 • Anonymous 29. december 201315:20

  Nej men gisp skal snart ha en

Leave a Comment