HELMUT LANG

HEJ LÆSERE!
Igennem flere år har jeg næsten hver dag kørt forbi en bestemt gade og kigget længselsfuldt ind af vinduet på en butik som hedder OZ. Dog har jeg aldrig haft råd til noget derindefra. Priserne derinde er ekstremt dyre, men tilgengæld er varene i vanvittigt god kvalitet. 
Men nu står jeg i den glædelige situation at jeg har virkelig mange penge efter juleaften, så jeg ville benytte chancen og finde noget inde i OZ-butikken som jeg ville forkæle mig selv med.
Jeg kiggede længe derinde og jeg fandt selvfølgelig ALT muligt lækkert. Der var massevis af Kenzo-sweatre og generelt fantastiske mærker, som er meget IN.
Der var massere lækre items derinde, men der var ikke noget som jeg var SÅ in love med, at jeg bare måtte købe den, selvom det var hundedyrt, indtil jeg så ekspedienten. Ekspedienten havde nemlig den fineste lysegrå skjorte på og man kunne bare se hvor eksklusivt stoffet var. Jeg tog mod til mig og spurgte hende hvor den var fra og om man kunne finde den i butikken. Hun fortalte mig hvor den var og jeg var altså forelsket. Den er SÅ simpel og minimalistisk, og samtidig kan man peppe den op – En læderjakke udenpå denne skjorte vil være vanvittigt flot. Stoffet er af ægte silke og den er ekstremt lækker at have på – Den kostede 1.900 og nogle synes måske at det er vanvittigt at købe noget til den pris, men så holder den i rigtig mange år og så må jeg bare lade være med at købe noget meget længe. Måske kan man ikke så godt se hvor god kvalitet den er, men den er virkelig lækker og eksklusiv. 
Den er iøvrigt fra Helmut Lang, som er et rigtig lækkert mærke med mange minimalistiske items. 
Hvad synes I om min nye skjorte/bluse? 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 18

 • Cecilie 30. december 201311:54

  Den er bare super fin den top!<3 Lyder som en lækker butik.

  http://ceciliesdraebye.bloggersdelight.dk/

 • Agnete Hjøllund 30. december 201313:31

  vild lækkert top<3

 • Julie Kirkeby 30. december 201314:36

  Hold nu op hvor er den fin. Er vild med Helmut Lang!

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

 • Celina E 30. december 201317:33

  Jeg synes det er helt okay, at føle sig fortjent til et lidt dyrere og mere eksklusivt item engang i mellem så kan godt forstå dig 🙂

  xx,
  cbycmodeblog.blogspot.dk

 • Caroline Skov 30. december 201317:41

  Synes det er mega sød! <3

  Vil du ikke lave en roomtour? Vil gerne se dit væresle. 🙂

 • Astrid Knudsen 30. december 201318:00

  Utrolig fin skjorte! 🙂

  http://kreativpigeblogger.wordpress.com

 • Ida 30. december 201320:15

  Rigtig fin skjorte du har fået købt dig 🙂

 • Louise Finussen 30. december 201322:48

  Pænt meget dyrt for sådan en skjorte, så mange penge vil jeg dog ikke selv give, da jeg kan få en del andet for de penge. Men smag og behag 🙂

  http://louisesheart.blogspot.com

 • Louise S. 30. december 201323:50

  Jeg synes ikke, at den er 1900 kr værd – ikke i mine øjne. Jeg så en i H&M; forleden, og den lignede den der ret meget, bortset fra prisen. Men det er jo en ting, som man selv må bedømme.

 • Alberte W. 30. december 201323:52

  Har også set en masse bluser i samme stil, men når man ser dén her fra Helmut Lang i virkeligheden, så kan man se at der er en verden til forskel. 🙂 Kvaliteten er simpelthen fantastisk og stoffer er af ægte silke. 😀

 • Alberte W. 30. december 201323:52

  Tak! <3

 • Alberte W. 30. december 201323:52

  Det vil jeg gerne, men værelset har dog ikke rigtigt ændret sig siden den sidste roomtour som jeg lavede i oktober. :p<3

 • Alberte W. 30. december 201323:53

  Hvor er du sød! <3
  Ja, sålænge man mixer den med nogle lidt billige items (Så det ikke bliver for mærkevarer-agtigt) så er det jo super fint! 🙂

 • Alberte W. 30. december 201323:54

  Samme her! <3

 • Alberte W. 30. december 201323:54

  Det er det! 🙂 Den skal du glæde dig til at se engang! 😀

 • Alberte W. 30. december 201323:54

  Tak! <3

 • Caroline Skov 31. december 201311:45

  Arhhg, okay. <3
  Så finder jeg da lige det gamle fra oktober frem, så kan jeg kigge lidt på det. <3

 • Cille ♡ 5. januar 201413:17

  Du er virkelig køn, vild lækkert outfit! <3

  http://www.ceciliesfashionblog.blogspot.dk

Leave a Comment