Ultimative topshop-shoe-crush..

Topshop 001

 

Topshop 002HEJ LÆSERE!
Jeg kan jo ikke lade være med at stoppe helt med at blogge, for jeg vil gerne vise jer at jeg altså ikke er væk.
Jeg kan snart fortælle jer hvorfor jeg ikke har været så aktiv på bloggen og det glæder jeg mig til. Jeg har ikke glemt bloggen og jeg er jo afhængig af at kunne blogge til jer, så det er ikke fordi at jeg er væk.
For tre uger siden modtog jeg de her sko fra Topshop som jeg er dybt forelskede i. Slangeskinds-mønsteret og den sarte lyserød synes jeg er så lækker og feminin og nu bliver pasteller jo også den helt store forårs-farve, så hvis man vil være med på trenden, så kunne de her sko måske være en mulighed. Jeg elsker også disse slags sko – nogle kalder dem slippers – jeg synes de minder meget om dem som Vans har designet.
Hvad synes I om skoene?
KNUS WHITTA

 alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Cecilie! 10. februar 201419:12

  Hvor er det fedt at du har fået din egen! Stort tillykke, vel fortjent!

 • Nanna 11. februar 201416:55

  Hej 🙂 Har du et link til skoene?

 • Rikke Pejstrup 18. februar 201417:08

  Hej Whitta.
  Hvordan er str? Er de meget normale, eller hvad? Hvad str er du normalt, og hvilken har str har du købt?:-)

  Knus Rikke 🙂

Leave a Comment