På ønskelisten ligenu

WishlistHEJ LÆSERE!
Ligenu er de helt store ønsker disse lækre ting som kan ses på collagen. Jeg mangler akut en rygsæk, men jeg synes det er virkelig svært at finde en lækker rygsæk som ser eksklusiv ud og passer til min rimelig simple og minimalistiske stil, men det gør rygsækken fra Marc Jacobs i den grad! – Desværre koster den rigtig meget, så der er nok først et par måneder til at jeg har råd til den og om én måned ville det være super godt med en rygsæk, for der skal jeg begynde at arbejde på DR1.
Derudover ville jeg virkelig gerne have det fine Love Tag armbånd fra Jane Kønig. Der er rigtig mange som begynder at få Love tag halskæden, men jeg har nu en svaghed for deres armbånd.
Det ternede halstørklæde skulle jeg måske have købt i starten af vinteren for vi begynder jo at gå imod varmere tider (YAY) men jeg er bare så forelsket i den ternede trend og det her halstørklæde er så ekstremt lækkert!
Jeffrey Campbell skoene kan man få utrolig billigt på Nastygal da de er på tilbud. Jeg står lidt i dilemmaet skal skal-ikke købe dem, for jeg køber normalt ikke tøj fra Amerika, meeeen… Måske burde jeg overveje at lave en undtagelse.
Shortsene er super cute og lækre, men overvejer om der ikke kunne være et billigere alternativ, men jeg skal ihvertfald have nogle shorts som minder om, men det tror jeg også at f.eks. topshop får, når vi kommer tættere på sommeren.
Behøver jeg at forklare hvorfor jeg elsker sandalerne fra Zara – de er SÅ lækre og om en måned skal jeg på ferie til LaSanta sport og der ville de være perfekte. De minder meget om Stine Goyas nye H2o-sandaler som jeg også har overvejet at købe.
Hvad ønsker I jer i øjeblikket? – Hvad skal jeres næste køb være?
KNUS WHITTA

Har I husket at deltage i min give-away hvor at man kan vinde en halskæde til en værdi af 300 kroner?
I kan finde link til indlægget lige her: GIVE-AWAY
alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Katrine P 13. februar 201414:09

  Selvfølgelig har jeg husk at være med i give-awayen. Jeg har fødselsdag om 12 dag så jeg har ønsket mig noget lækker tøj, sko og smykker 😉

  Kun du tænke dig at deltage i min shout out.. Der er 3 vinder som vinder en blog anbefaling. Håber du vil tage en kig<3 http://fashioniskatrineslife.blogspot.dk/2014/02/shout-out-blog-recommendation.html

 • Michelle 13. februar 201418:13

  Jeg er helt vild med Kenzo shortsene, de måtte gerne flytte med mig til Tyrkiet til sommer 🙂

 • Clara Dam 13. februar 201418:58

  Super fine ting. Bliver helt inspireret! Glæd dig i øvrigt til at komme til Lazanta Sport. Det er så fedt. <3

  http://cd-cd-cd.blogspot.dk/

 • Cecilie 13. februar 201419:51

  Super fedt tøj! Fede ønsker, håber at du får dem alle sammen opfyldt! Ville i hvert fald ønske at det var mig der havde råd til dem, ehe.
  Sandalerne forstår jeg dog ikke. Jeg har aldrig rigtigt brudt mig om sådan nogen sko.. Men hver sin smag, du vil sikkert også se super godt ud i dem! 🙂

 • Sif 14. februar 20147:45

  Er hel vild med tasken! <3
  Vonsnef.com

 • Agnete 14. februar 201412:29

  Hejsa jeg er vild med de kondisko wauw men resten er bare halv kedeligt:)

Leave a Comment