Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Denim and Braids

Denim 002 Denim 012 Denim 029 Denim 031 Denim 034

HEJ LÆSERE!
Igår havde jeg det her lækre outfit på. Jeg var i Fields for en uge siden og der købte jeg udover det sorte sæt som jeg har vist jer, også den her fantastiske cowboyjakke. I over et halvt år har jeg ønsket mig en oversize-cowboyjakke, men jeg synes det har været helt utroligt svært at finde, så jeg blev simpelthen lykkelig da jeg helt tilfældigt faldt over den her inde i Monki butikken. Jeg sammensatte den sammen med min nye stribede tee og min sorte kasket og sorte adidas. Jeg kan her for tiden rigtig godt lide den lidt casual stil med et lidt sporty og råt twist, hvilket er lidt en udvikling, da jeg før har været mere til den feminine stil. De læsere som har læst min blog igennem længere tid ved at jeg elsker kontraster og at blande forskellige stilarter. Jeg har sammensat mit lidt sporty look med nogle søde fletninger for at give lidt sødme til outfittet.
Så I iøvrigt x-factor igår?
Jeg må indrømme at jeg har en svaghed for manband, for de er så specielle og hvor mange boybands har vi i verden med ældre mænd? – Det er originalt og så synger de jo også virkelig fint!
Hvem stemmer I på?
Hvad synes I om mit outfit?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Anna 15. februar 201411:56

  Wow, jeg elsker outfittet! Fletningerne er simpelthen så fine, denim-jakken er så sporty ligesom kasketten, blusen giver det lidt af det feminine, og adidas-sko er bare lækre! SÅ fint outfit. 😀 😀

 • Anna 15. februar 201411:57

  – Glemte at spørge, men hvor er kasketten fra? 🙂

 • Nathasha Andersen 15. februar 201416:09

  Jeg ser ikke X-Factor, da det jo kræver kanaler, som min mor og jeg ikke har råd til at have :3

  -Btw. så er dit outfit bare SÅ flot! <3

 • Anne Sofie 15. februar 201416:15

  Virkelig fint outfit, er vild med jakken 🙂

  http://www.teachic.dk

 • Agnete 15. februar 201420:00

  Wauw du er jo gude smuk på de her billeder er vild med sættet og du har fletninger:) Så så jeg x-factor og stemmer på Lucy:)

 • clara 24. marts 201414:25

  fedt outfit især med fletningerne og kasketten, jeg ville ønske mit hår var længere!

Leave a Comment