Vinder af halskæde!

Halskæde 012

HEJ LÆSERE!
Jeg afholdt jo en give-away hvor man kunne vinde denne fantastisk smukke halskæde og nu er vinderen fundet! Der kom virkelig mange deltagerer og det var super dejligt at I gad være med og det her er bestemt ikke sidste gang jeg holder give-aways, for jeg elsker virkelig at give gaver – så hvis du vil være opdateret på bloggens indlæg og hvornår der endnu engang bliver afholdt give-away, så kan du altid følge bloggen på bloglovin.

Vinderen af denne give-away er en pige med bloglovin-navnet mathildemeier
Jeg skriver omlidt en e-mail til dig, så hold dig opdateret.
Tusind tak for at I andre ville deltage og håber at I også vil deltage næste gang jeg afholder en give-away.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • René Najmi 19. februar 201410:12

    Stort tillykke til Mathilde herfra:)

  • Katrine 19. februar 201419:32

    Stort tillykke til vinderen. Jeg havde selvfølgelig håbet på at vinde, da det ikke er tit, at jeg kan være med i en konkurrence, fordi jeg ikke har facebook, men tilykke..

Leave a Comment