Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New Addition for the closet

Indlæg 019Indlæg 028

HEJ LÆSERE!
Mine forældre fik forleden den plan at de ville rykke radikalt meget om i vores stue og køkken, hvilket jeg ikke var særlig glad for. Jeg hader når tingene bliver lavet om for jeg er lidt et vanedyr, men den her hylde som var placeret i køkkenet blev der (heldigvis) ikke plads til, så idag er det den perfekte tilføjelse til mit Walk-in-closet. Der er dog ikke plads til alle mine sko på hylderne, men det er egentlig også fint nok, for jeg er virkelig dårlig til at være organiseret og sætte ting på plads, så mine sko ender alligevel altid med at ligge alle mulige mærkelige steder i huset.
Hvad synes i om min nye hylde og den måde jeg har stillet tingene op?

Jeg har med tiden erfaret at mine læsere er de allerbedste til at komme med kreative og gode ideer, så nu har jeg brug for jeres hjælp igen. Jeg kunne nemlig godt tænke mig nogle gode ideer til blogindlæg. Jeg vil virkelig gerne gøre alle mine læsere tilfredse, så jeg vil prøve at opfylde så mange af jeres ideer som muligt, så endelig skyd løs med ideer! – Ingen ideer er forkerte, så I skal ikke være bange for om det er en “dum” ide, eller om man kan tillade sig at komme med den idé.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 15

 • Emilie 20. februar 201413:18

  Jeg ELSKER dine outfits indlæg, så gerne massevis af dem. Det lyder måske lidt underligt, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvilke slags bøger du læser? Det kunne være über fedt, hvis at du lavede et indlæg der handlede om de bøger du kan lide. <3

 • Rebecca 20. februar 201414:59

  Det ser mega fint ud.

 • Clara Dam 20. februar 201415:44

  Det ser rigtig fint ud. Du har i øvrigt en vildt ved sko-stil, haha. 🙂

  http://cd-cd-cd.blogspot.dk/

 • Cecilie 20. februar 201417:53

  Noget om din ridning, yndligsitems fra din garderobe, ideer til gallakjoler altså hvad du ville købe osv. Og noget om hvilke job du har fået på DR, og hvad du gerne vil købe/have på første arbejdsdag osv og MEGET gerne outfitsbilleder. Det ville være fedt hvis du skrev lidt om de ovenstående ting 😀

 • Christina 20. februar 201417:59

  Room tur og dine nyeste køb!

 • Sofie 20. februar 201419:55

  Kunne være fedt med noget på makeupfronten eller en roomtour! Og flere outfitposts, selvom du i forvejen gør det så godt Alberte!

 • Josefine 20. februar 201420:13

  Elsker guld spejlet, det så fint!

 • Katrine 20. februar 201420:41

  Kunne godt tænke mig hvor du lavede en rundtur på dit værelse eller sådan noget..

 • Shanice 20. februar 201420:55

  Det kunne være sejt, hvis du på et tidspunkt lavede en lille film, hvor du fortalte/viste dit værelse. 😀
  Vil gerne høre din stemme. 🙂 <3

 • Daniella 20. februar 201421:49

  Det ser da skide godt ud – godt arbejde 😉

  http://www.neverysblog.com

 • Andrea 23. februar 201415:53

  Jeg elsker din blog! 🙂

Leave a Comment