Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

KOKOON

Kokoon2

HEJ LÆSERE!
Jeg er sikker på at jeg er rimlig bagud når det gælder kendskabet til det fantastiske mærke Kokoon, men det har jeg i den grad fået nu og jeg er desideret forelsket i deres tøj. Især disse sæt som jeg har fundet på youheshe.com må jeg simpelthen nød til at eje til sommer, desværre er Kokoon’s items rimelig pricy når man er en syttenårig pige med 1.000 kroner om måneden til tøj, cafeture osv. Derfor går der nok først et par måneder før at jeg har råd til en kjole f.eks.
Hvilken af de fire sammensætninger ovenover kan I bedst lide, og ville I helst gå i til sommer?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Laura 23. februar 201411:54

  Jeg er også helt vild med Kokoon, især de printede bukser, som du også har vist i indlægget. 🙂

 • Emma 23. februar 201412:24

  Crusher seriøst også på deres tøj, det er så lækkert. Håber virkelig jeg får råd til en ting derfra inden sommer, da det ville være så lækkert 🙂

 • Cecilie 23. februar 201416:16

  Fede ting!!
  Og 1.000 kr?? Wooow, ahha ville ønske at jeg fik det ahahha….

  Men hvis det er lidt for dyrt, kan du vel skrive til dem og spørge om de vil sponsorere dig og give dig noget gratis tøj? Worth a try, ville jeg sige. 🙂

 • Rebecca 23. februar 201417:01

  jeg er ikke så vild med nogen af tingene på billedet, men den hvide kjole er nu meget sød.

 • Agnete 24. februar 201420:30

  Er ikke for vild med det men kan godt lide 1 og 4:)

 • Marie 24. februar 201422:19

  Jeg er HELT vild med sættet længst ude til højre! Det er det sødeste print, mega friskt og sommeragtigt, og jeg har længe gerne ville have mig et sæt, med matchende bukser og top. Must have!

 • Laura 28. februar 201415:46

  Nr. 4 🙂

Leave a Comment