Konfirmation 2014

Konfirmation inspiration

HEJ LÆSERE!
Nu er det jo rigtig mange år siden at jeg blev konfirmeret, men det betyder ikke at jeg ikke engang imellem drømmer mig tilbage til forberedelserne til den store dag, som nærmest var endnu sjovere end selve dagen. Det med at finde den rigtige kjole var virkelig spændende, men faktisk var jeg ikke så voldsomt mode-interesseret dengang, for hvis jeg var blevet konfirmeret nu, så ville jeg nok have undersøgt kjole-markedet lidt længere, i stedet for KUN at tjekke Lily-kataloget (intet i vejen med Lily, men jeg ville nok vælge noget lidt mere anderledes idag). Nu kommer det her indlæg jo til at lyde en smule overfladisk, eller som om at kjolen er det ENESTE og MEST vigtige ved at blive konfirmeret og det er det jo ikke, men jeg tror bare ikke at I vil være særlig interesserede i at læse et indlæg omkring kristendom og hvorfor man siger ja til gud – det har man jo konfirmationsforberedelsen til at fortælle.
Nå, men nu har jeg igennem den sidste måned for alvor stiftet bekendskab til webshoppen Revolveclothing.com og den er blevet min favorit-webshop da stort set alle deres produkter falder i min smag. Derfor er det udvalg af flotte hvide kjoler som jeg har valgt til collagen allesammen fra revolveclothing.
Personligt ville jeg nok vælge den forreste kjole til Venstre – den har et ekstremt flot fald og jeg elsker den svage rosa.
Hvilken af kjolerne jeg har valgt, kan du bedst lide?
Er du blevet konfirmeret, eller hvornår er det din tur til at blive det?
KNUS WHITTA

 

bloglovin4alberte whitta fashion blog

Comments: 13

 • Emma 25. februar 201414:37

  De er rigtig fine, øv at jeg allerede har fundet min kjole 🙂

  Og forresten, ville det gøre noget, hvis du kom med i en bloganbefaling på min blog? Vil nemlig helst ikke gøre det, hvis jeg ikke må for dig 🙂

  http://bloggingby-emma.blogspot.dk

 • Alberte Whitta 25. februar 201414:45

  Hvor er du sød! – Det ville slet ikke gøre noget. <3

 • Rebekka 25. februar 201415:34

  – Elsker virkelig din blog bl.a. fordi du er så naturlig og almindelig (overhovedet ikke ment dårligt!). Din stil er virkelig flot også, men den falder bare ikke altid i min smag. Selvom nogen måske synes det lyder mærkeligt, så synes jeg bare det er dejligt og sjovt. På den måde kan man se andres stil og måske blive inspireret. 😉

  – Kjolerne er meget flotte, og jeg skal konfirmeres i år. Jeg har købt min kjole men jeg er dog mere til tyl skørt og glimmer sten. <33

 • Alberte Whitta 25. februar 201415:38

  Ens konfirmation er også en perfekt mulighed for at udleve prinsesse-drømmen, så jeg forstår godt at man gerne vil have en vild kjole fyldt med glimmersten den dag. <3 Håber du får en fantastisk konfirmation!! 🙂

  I øvrigt, tusind tak for de fantastiske ord! – Når jeg blogger går jeg meget op i at være 100 % migselv, så man føler at man kender mig – super fedt du bemærker det! <3

 • Iben 25. februar 201416:56

  Jeg har selv allerede fundet min kjole (faktisk fra Lily) og jeg er vild med den 😉 Det er bare rigtig svært at finde nogen sko til, jeg leder efter nogen rimelig simple, hvide ballerinaer(Måske med en sød detalje). Det ville være såå hjælpsomt hvis du ville lave et indlæg med nogen sko!

 • Iben 25. februar 201416:58

  Nu har jeg allerede fundet min kjole, men jeg mangler stadig sko til (; Det ville være super hjælpsomt hvis du kunne lave et indlæg med sko. Leder efter nogen ret simple, hvide ballerinaer.
  Elsker din blog! 😉

 • Clara Dam 25. februar 201417:05

  Jeg er også helt vild med kjolen forrest til venstre, for hvor er den fin. Det er min tur til at blive konfirmeret næste år, ih, hvor jeg glæder mig. :)))

  http://cd-cd-cd.blogspot.dk/

 • Emilie Larsen 25. februar 201417:55

  Ville nok vælge den i midten af de bagerste. 🙂
  Skal først konfirmeres næste år, og glæder mig allerede utrolig meget! <3

 • sine kirstine 25. februar 201418:54

  Jeg skal den 18. Maj i år og har fundet en kjole.
  Af de kjoler du har fundet kan jeg bedst lide den i midten øverst

 • Trine 25. februar 201422:23

  Hejsa, jeg har siddet hele dagen og tjekket hjemmesiden ud og har nu findet KJOLEN, meeeen, så tjekkede jeg på trust pilot, og de skriver der kommer told oven i 🙁 Har du handlet der før, hvis ja, hvilke oplevelser har du haft? 🙂

 • Alberte Whitta 25. februar 201423:00

  Har ikke handlet der før, men det er et svensk firma, så jeg forstår ikke helt hvorfor der kommer told på. 😀

 • Agnete 26. februar 201421:09

  De er bare smukke men tror ikke jeg ville kunne bære dem:/

 • Nana 18. marts 201513:49

  Hvor er kjolen forrest til venstre fra? Den er simpelthen SÅ flot 🙂

Leave a Comment