Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Fredag med Bunny!

Med Lisa 006
HEJ LÆSERE!
Idag har jeg været på strøget med min veninde Lisa Kastleen, som nogle måske kender fordi at hun jo er en megasej blogger som blogger på Lisakastleen.com. Lisa er nok den veninde jeg har, som er modigst og tør være allermest sig selv, men udover dét, så er det altså også superfedt at hun blogger, for så virker vi ikke heeelt så mærkelige når vi stiller os op på åben gade og tager billeder af hinanden, hihi.
Det var en virkelig hyggelig dag med fjol, drama (Vi mistede en kvittering) og så fik jeg også mit shoppe-fix, haha.
I H&M kom en af mine allerdejligste læsere forbi og sagde hej og hvis mig og Bunny ikke havde haft halv-travlt, så ville jeg virkelig gerne være stoppet op og snakket.
Nu er jeg bare mega-træt og imorgen skal jeg til et photoshoot med en fotograf, så jeg skal tidligt i seng.
Hvad har I brugt jeres fredag på?
HUSK at stem på Manband iaften i x-factor, og du stemmer ved at skrive “man” i en sms til 1212 – De er jo for seje.
KNUS WHITTA
Bunny!

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Louise 28. februar 201417:49

    Hvor er din jakke fra?!

Leave a Comment