OOTD – sportyish

Outfit 013

Outfit 030 Outfit 016 Outfit 037

TwinsTee: BasicApparel – Nederdel: H&M – Bomberjacket: Mbym – Sko: Reebok Ringe: decoliving og Rosie and Roses – Benvarmere: Unknown

HEJ LÆSERE!
Jeg vil virelig gerne bestræbe mig på at lave flere outfit-indlæg, for personligt er dét faktisk den slags indlæg jeg synes er mest spændende at se hos andre blog’s og dét man kan bruge til allermest inspiration. Igår havde jeg det her outfit på som jeg umiddelbart ville beskrive som sporty, men jeg har sammensat det med en nederdel for at lave lidt kontrast og balance. Så fandt jeg også mine gamle benvarmere frem fra skabet. Faktisk tog jeg dem mest på, fordi at jeg skulle ud og gå en tur, og strømpebukser er ikke ligefrem den fedeste benbeklædning på denne årstid, så benvarmere skulle der til, og faktisk synes jeg at det så rimelig fedt ud, eller er det bare mig? Synes aldrig jeg ser nogle gå med benvarmere længere og det er da ret ærgerligt, for det er faktisk virklig rart og det kan også se ret fint ud.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Emilie 3. marts 201417:47

  Elsker dine outfits! De er altid så gennemførte. <3 Super godt indlæg. Elsker din blog! 🙂

 • Agnete 3. marts 201418:47

  Syns det er kedeligt og ikke mig men elsker ringene specielt nærbillede med dem:)

 • Christina 4. marts 201414:30

  Lige præsis dette outfit, er jeg specielt ikke vild med. Jeg synes bare ikke at det klæder dig, og er på en måde sat dårligt sammen. Sorry to say, men det synes jeg. Ellers de fleste af dine andre outfits, er ret inspirerende, men dette, er godt nok ikke mig.

 • kathrine 5. marts 201419:41

  Er faktisk vild med outfit indlæg, altid dejligt og se andres tøj stil og hvordan de styler tingene! 🙂

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment