Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Backpack

tasker 008 tasker 002

HEJ LÆSERE!
Så fik jeg endelig købt mig en rygsæk og hvor er jeg glad for den! Jeg havde jo overvejet alle mulige forskellige slags, men en sort læder rygsæk fungerer bare til alle outfit’s så det blev den. Rygsækken er fra Urban Outfitters og jeg købte den i butikken på strøget, så jeg har ikke link til den på webshoppen, men måske kan I finde den. Jeg elsker det lille guld-spænde foran og så er den virkelig rummelig og kan nemt bruges som skoletaske, hvis man stadig går i skole. Tasken kostede 500-600 kroner (deromkring) og jeg synes det er en helt fair pris, for den er virkelig lækker og fin kvalitet.
Hvad synes I om min nye rygsæk?
KNUS WHITTA

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Emilie 7. marts 201411:51

  Hvor er den fed!

 • Anna 7. marts 201415:38

  Den er virkelig fin! 🙂

 • Emma 7. marts 201417:17

  Rigtig fin!
  Er dog mere interesseret i dine fine sko!! Hvor er de fra??

 • Rebecca 7. marts 201418:01

  Den ser super lækker ud. Sådan meget enkel, men mega fin med de guld detaljer.

 • Agete 7. marts 201421:07

  Den er virkelig smuk men syns den virker lille til mig:)

Leave a Comment