Saturday with these girls

 

 

PicMonkey CollageKlaptræet Smile

HEJ LÆSERE!
Har haft en fantastisk lørdag med nogle fantastiske piger og med-bloggere.
Ida som har bloggen Idamersholm.dk kom hele vejen fra Aalborg og det skulle udnyttes. Derudover var vi også sammen med Emma Matell som er en virkelig dygtig fotograf og blogger OG så Lisa Kastleen. Vi var på klaptræet og jeg fik Nachos. Jeg må indrømme at jeg havde højere forventninger til klaptræet efter at jeg har hørt så meget om det, men jeg er da glad for at jeg har prøvet det og det var jo heller ikke dårligt eller noget – desuden er Nachos min livret, så helt galt kan det ikke gå. Da vi havde spist gik vi bare en lækker tur på strøget med vores kamera og knipsede billeder og optog videoer, som bloggere jo gør bedst.
Der vil komme et par outfit-billeder op på bloggen imorgen tror jeg, så stay tuned!
Har I haft en god lørdag?
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Agnete 8. marts 201419:56

    God lørdag med melodi grandprix og svømmestævne hor jeg vandt 3 guldmedaljer altså alt jeg var med i:) Men altså klaptræet er godt der har jeg været:)

Leave a Comment