Cecilie Copenhagen

Ceciliecopenhagen 006 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

HEJ LÆSERE!
For en måned siden var jeg ude ved Hellerup for at stå i kø til at købe et sæt fra Cecilie Copenhagen. Da jeg ankom så jeg en ekstrem kø af unge piger på min egen alder og jeg indså hurtigt at der umuligt ville være varer nok til at jeg også kunne få købt sættet. Derfor måtte jeg tage skuffet hjem uden at have fået et sæt. MEN i onsdags valgte jeg at stille mig i kø klokken ni om morgnen (Butikken åbnede klokken ti) og hvor var det godt at jeg stillede mig i kø klokken ni, for jeg var nok den sjette sidste som fik et sæt – det betyder at hvis man var kommet kvart over ni, så var man kommet forgæves. Jeg er normalt ikke typen som ofre SÅ meget og noget af det værste jeg ved det er at stå i kø, så det er kun fordi at jeg VIRKELIG elsker sættet og simpelthen er fuldstændig in love. Noget jeg også har lært ved to timer i kø (Det tog også én time at komme ind i butikken efter at den åbnede) er at nogle unge kvinder og teenagepiger kan blive virkelig ondskabsfulde og strenge hvis de VIRKELIG gerne vil have et stykke tøj. Flere gange blev der skulet ondt til dem som kom ud af butikken med HELE TO sæt, for så var der jo ét sæt mindre til dem selv. En ung kvinde gik sågar så langt at  udbryde:” Hvis der kommer flere ud med to sæt, så ved jeg ikke hvad jeg gør!” – I kan nok forestille jer at en følsom pige som mig blev lidt forskrækket og overrasket over hvordan man kunne opføre sig af at stå to timer i kø.
Nå, men jeg fik et sæt i den her dejlige lilla farve og det var faktisk den farve jeg bedst kunne lide, så jeg er SÅ glad!
Når Cecilie Copenhagen åbner en webshop om et par måneder så skal der bestilles flere sæt.
Hvad synes I om sættet?
Kender I Cecilie Copenhagen?
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 16

 • Michelle 15. marts 201414:39

  Det er et rigtig sødt sæt! Hvor meget kostede det? 🙂

 • Anne Sofie 15. marts 201416:04

  Ihh, det er altså også et fint sæt. Forstår godt du stod længe i kø for det 🙂

  http://www.coraliee.blogspot.dk

 • Agnete 15. marts 201417:36

  Det er virkelig et smukt sæt men ville nok ikke stå i kø så længe:P

 • Josefine 15. marts 201418:29

  Det er så fint et sæt! Elsker det!

 • X 15. marts 201419:30

  Hvorfor svarer du ikke når man stiller spørgsmål??

 • Ida 15. marts 201423:13

  Jeg er så vild med det sæt, søde Alberte! Det klæder dig og dine lækre ben super godt! Jeg glææææder mig til, at webshoppen åbner, hæhæ <3 Så kan jeg få det sendt heeeeelt ti Aalborg!

  Knus! <3

 • Emilie 16. marts 20140:08

  Aner ikke hvad det er. Haha! Plejer ellers at være godt med, men lige her, der er jeg lost. 😀

 • Amalie Alexandra 16. marts 201412:33

  Nej, jeg har desværre ikke hørt om det tøj-mærke. Men pænt ser det ud 🙂

 • Julie 27. marts 201417:43

  Ved du om der kommer flere sæt, og hvilke dage de kommer?

 • anna 27. maj 201421:47

  elsker også bare sættet <3
  hvad er den præcise adresse på butikken i hellerup?

 • Sanne 21. juli 201412:10

  Det er et rigtig flot sæt

Leave a Comment