Sunday mornings

blonde 041 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage1
HEJ LÆSERE!
Da jeg gik i folkeskole var søndage stort set altid ligmed ondt i maven fordi at jeg var bange for at skulle i skole dagen efter, men sådan er det ikke mere og nu er søndagen faktisk min favoritdag på ugen. Det har været en rimelig hektisk uge med en masse ting jeg skulle, men idag kan jeg gøre hvad jeg vil og jeg vil bruge dagen på at drikke te og se tidsfordriv-tv (For det meste betyder det Disney Channel) og klokken tolv vil jeg smutte ind på strøget og gå en tur. Jeg elsker at gå tur på strøget om søndagen for der er ikke helt så mange mennesker og jeg får nemt klaustrofobi eller bliver snotforvirret hvis der er mennesker over det hele. Jeg har pt. ikke særlig mange ideer til blogindlæg og er meget tom for inspiration, så hvis I har nogle ideer så kom med dem! – Jeg elsker at høre jeres ideer. Sidst I kom med ideer brugte jeg rigtig mange af dem, dog ikke room-tour ideen, for mit værelse har ikke ændret sig siden min sidste room tour i November.
På fredag skal jeg på ferie til Lanzarote, så der bliver der stensikkert massere fede indlæg, men hvis nogle har ideer til indlæg de næste fem dage, så vil jeg tage imod dem med åbne arme.
Hvad skal I bruge jeres søndag på?
KNUS WHITTA
bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 11

 • Iben 16. marts 201410:28

  Jeg ville elske noget pretty Little liars inspireret (steal the style agtigt for hver af pigerne)
  Film anbefalinger.
  Favorit neglelakker.
  Nogen inspirations indlæg, fx tumblr billeder & citater.
  Håber nogen af ideerne kunne bruges (-:

 • Agnete 16. marts 201410:54

  Uh det er nogle fine billeder. Jeg skal bare stene computer i dag:P Men jeg syns du skal lave flere tøj figths mellem kendte eller skrive om noget der gør dig glad:)

 • Nanna 16. marts 201412:05

  Hey, ved godt at det ikke rigtig har noget med indlægget at gøre, men du bruger Polyvore ik’? Når du laver collager kan du så gøre “items” større og mindre? Mit er bare gået i spasser og kan ikke bestemme hvilken størrelse billederne skal være.Skulle bare høre om det var hjemmesiden der var sådan;)

 • Petrea 16. marts 201412:16

  Jeg er super vild efter at høre mere om dit nye job i DR, hehe.

  Måske nogen favoritter fra garderoben?
  Dine ultimative celebrity crush?
  Flere outfitbilleder?
  Dine yndlingsmadopskrifter?

  Håber du kan bruge mine ideer. 🙂

  • Asta 17. marts 20149:22

   Hej søde, så dig lige herinde hahah

 • Amalie Alexandra 16. marts 201412:28

  Hej! 🙂

  Jeg skal bruge min søndag på afleveringer og lektier. Men lige nu lytter jeg til musik og tjekker diverse blogs på nettet bl.a. fandt jeg frem til denne. Har ikke set din blog før, den er virkelig sød!

  God weekend.

 • Emma 16. marts 201418:22

  Hvad med et indlæg om hvad du pakker, eller hvordan du pakker?

 • Anne 16. marts 201418:41

  Må indrømme, at det lyse hår er helt vildt flot til dig! Ikke nok med at det fremhæver dit ansigt, det får dig også til at se en del ældre ud! <3

 • Asta 17. marts 20149:20

  Hej Alberte! For det første – jeg elsker din blog! For det andet synes jeg det er virkelig modigt af dig at stå frem og fortælle om din angst. Jeg kender meget til det, lad os bare sige det sådan haha.

  Jeg har en masse spørgsmål, har bare valgt kun at stille et her.
  Hvordan fik du arbejde hos DR og hvad skal du lave derinde?

 • kathrine 3. april 201420:10

  Dejlige billeder!

  Kig gerne min blog, knus.
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment