Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

TUMBLR STYLE

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3

HEJ LÆSERE!
Jeg er SÅ glad for at I igår kom med så mange fine ideer til indlæg og jeg vil lave rigtig mange af dem i fremtiden, men idag er det tid til lidt tumblr-inspiration. Flere gange har mine læsere ønsket sådan et indlæg, men jeg må indrømme at jeg aldrig rigtigt er kommet med på tumblr-vognen, men igår besluttede jeg mig for at undersøge det lidt og WOWSA, det er jo et fantastisk univers af inspiration og virkelig fine billeder. Som modeblogger var det selvfølgelig de fine mode-billeder som jeg faldt allermest for og her er mine favoritter.
Har I flere ideer til indlæg til bloggen?
Har I en yndlings tumblr-blog, eller har I måske jeres helt egen?
KNUS WHITTA
bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 3

Leave a Comment