Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Det gør mig…

Det gør mig sur… 
Når børn ikke har respekt for deres forældre – Når folk ikke kan accepterer andres succes (smålighed generelt) – Når jeg bliver presset til noget jeg ikke vil – Når folk springer over i køer – Når unge teenagepiger liiidt for højt kommenterer ens tøj negativt – Når folk undervurderer mig og tror at jeg er en lille naiv pige, bare fordi jeg smiler rigtig meget og er meget positiv og åben – Når mine forældre stiller mine ting på plads, uden at fortælle mig hvor de har stillet det hen – Når folk ikke er sig selv og tydeligvis spiller en rolle – Når folk fortæller mig at jeg ligner en lille pige (IKKE fedt at få afvide når man kan tage kørekort og stemme om et halvt år) – Når jeg glemmer teposen i tekanden og min te bliver bitter – Når folk bliver sure eller irriterede hvis man ikke svare dem på facebook med det samme – Når venner på facebook poster videoer hvor man får et chok tilsidst, altså hvor umodent er det ikke at gøre?! –

Det gør mig ked af det…
Når børn og unge mobber – Når min ene hund har ondt (den har en sygdom) – Når jeg ikke kan bestemme mig (mere frustreret måske) – Når jeg tænker tilbage på alle de venskaber jeg har mistet fordi at jeg fik angst og ikke turde være sammen med andre unge – Når jeg skuffer min familie eller venner – Når jeg er alene hjemme i meget lang tid – Når mine læsere fortæller at de ikke bliver behandlet ordentligt i skolen.

Det gør mig glad…
Når folk smiler høfligt på gaden – når en læser genkender mig på gaden og gerne vil snakke – Når jeg tænker på hvad jeg har opnået med bloggen – Når mine læsere roser bloggen – Når der kommer nye læsere til bloggen (Jeg betragter mine læsere som venner) – Når min mor kommer med varm te til mig om morgnen – Når jeg ikke har alt for mange planer, men bare kan slappe af – Når jeg shopper – Når mine hunde ligger sig på min mave om morgnen og logrer med halen – Når mine forældre “forlanger” et kram – Når jeg er ude og køre bil med min far – Når min far har tid til at holde tv-aften sammen med mig og min mor (han arbejder meget) – Når min bror har succes med det han laver – Når mine veninder skriver at de elsker mig – Når fotografer vil bruge mig til photoshoots – Når jeg kan hjælpe andre – Når jeg tænker på at jeg er kommet ud af min depression og at de triste og sorte dage er fortid – når mine forældre er stolte af mig –

Hvad gør dig sur, ked af det eller glad?

Hat 019 sort hvid


bloglovin blackalberte whitta fashion blog

Comments: 15

 • Caroline 20. marts 201412:26

  Fedt og anderledes indlæg! gerne flere indlæg
  moodswingsdk.blogspot.dk

  • Caroline 20. marts 201412:26

   * gerne flere af de her indlæg

 • Astrid 20. marts 201416:12
 • Anne Sofie 20. marts 201417:11

  Elsker personlige indlæg som disse! 🙂

  http://www.coraliee.blogspot.dk

 • Sara 20. marts 201419:25

  Det gør mig rigtig ked af det, når jeg åbner mig selv op for en anden person og vil opbygge et venskab, for så at miste vedkommende igen..

 • Katrine 20. marts 201419:42

  Super fedt indlæg!♥ Dem må du gerne ligge flere ud af♥♥
  – kan du måske lave et andeledes indlæg til hvordan man kommer videre fra hjertesorger?♥
  Lots of love♥♥

 • Agnete 20. marts 201420:39

  Uh du skrev det med at folk elsker dig:) Jeg elsker dig og din blog:)
  Glad: Der er mange men nævner få dyr, posetive mennesker og gode karakterre
  Ked af det: Når man ikke behandler andre ordenligt og når andre græder:/
  Sur:
  Dyre plageri og når nogle kræver for meget

 • Marie 20. marts 201421:52

  Du lyder som et fantastisk menneske Alberte! Jeg vil så gerne lære dig bedre at kende 🙁

  • Marie 20. marts 201421:53

   Møde dig/være venner med dig, var selvfølgelig det jeg mente

 • Emilie 21. marts 201418:07

  Dig og din blog gør MIG glad! <3

 • kathrine 3. april 201418:58

  SUper fedt og anderledes indlæg, tror jeg vil prøve noget ligende! 🙂

  Kig gerne forbi, knus.
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment