Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Airport outfit

PicMonkey Collage
Cardigan: Weekday – Bukser: Topshop – Top: Topshop – Sko: Reebook – Halskæde: Jane Kønig

HEJ LÆSERE!
Nu er min familie og jeg, ankommet til lanzarote og hvor er det skønt! Dog har det været en meget hård og opslidende tur herned så jeg er udmattet og flad selvom klokken kun er otte.
Igennem hele min folkeskoletid har jeg været totalt på toppen når jeg skulle stå op klokken syv og jeg har altid haft massere energi når skolen startede, selvom de andre stadig sad og gabte og var trætte, men idag har det da vendt 180 grader, for hvis jeg bliver bedt om at vågne tidligt, så bliver jeg nærmest fysisk syg. Derfor kan I nok forestille jer at jeg havde det væmmeligt da mine forældre vækkede mig klokken seks om morgnen. Jeg følte jeg skulle kaste op, jeg havde ondt i hovedet og følte sågar at jeg skulle besvime. Derudover blev vores flyvetur tre timer længere end planlagt, da der var modvind og flyet måtte nød til at stoppe i Portugal. Nå, men selvom jeg er meget træt i skrivende stund, så er jeg rigtig glad for ar være fremme!
Imorgen bliver en fantastisk dag uden alt for mange planer, udover at jeg skal hen til stadionnet og heppe på min bror som stiller op i en stor løbekonkurrence.. typisk ham, haha.
Jeg spørger lige igen, men har I nogle ønsker til noget I gerne vil have jeg blogger om hernede? – Jeg er meget åben for forskellige ønsker.
Hvad synes I om mit behagelige og casual fly-outfit?
KNUS WHITTA

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Agnete 22. marts 201413:59

  Årh øv :c Men dit sæt er skænt og held og lykke til din bror:)

 • Karoline 22. marts 201419:15

  Lanzerote er så fantastisk! Har været der 4 gange, det er sååå lækkert! 🙂 <3

 • Ida 22. marts 201420:18

  SÅ FLOT! Elsker simpelthen de bukser <3 Hav en heeelt fantastisk ferie, mussi <3

  Knus!
  http://www.idamersholm.dk

 • Christina 22. marts 201422:58

  Hvad du køber! Finder de indlæg utrolig inspirerede!

  Ellers billeder af øen og hvad i ser og hvad du oplever. Hvad du vil anbefale andre til at se. Hvad der er vigtigt at have med når man skal ud og rejse! Altså helt fra makeup til tøj!

Leave a Comment