Lanzarote – Day 1

HEJ LÆSERE!
I løbet af denne ferie vil jeg gerne lave en lille ferie-dagbog med billeder af hvad jeg laver. Jeg går jo hele tiden rundt med mit kamera for at kunne indfange sjove øjeblikke på turen. Igår var vores første dag på rejsen og derfor hedder dette indlæg “day 1.”
Synes I det er en god idé med sådan en ferie-dagbog? Vil kun gøre det hvis der er stemning for det.

La santa 001 størrelsesforhold
Imorges da mig og min mor vågnede besluttede vi os for at gå en morgentur og kigge på hotellet. Så sad vi i et stykke tid og kiggede ud over poolen og havet bag ved. Her er så idyllisk hernede og jeg er begyndt at slappe af nu.

La santa 003 størrelsesforhold
Jeg måtte også tage et billede af min smukke mor, for jeg synes virkelig hun så fash ud i det her outfit, hihi. Min mor formår virkelig at gøre det casual og sporty fedt og jeg elsker hendes lacoste-sweater.

La santa 014
Så tog min mesterfotograf også det her billede af mig. Det var virkelig befriende at vimse rundt på hotellet i det her lækre og afslappede outfit.

La santa 019
Senere på dagen skulle der dyrkes noget sport. ClubLasanta er jo et sports-resort hvor man kan dyrke Yoga, step, tennis, løb, zumba, fodbold, svømning og en masse andet og det skal jo udnyttes. Så jeg var nede og løbe et par baner på det olympiske stadion og bagefter var jeg henne til en yoga-session som mildest talt var forfærdelig – Jeg kan ikke lide det med at være smidig og jeg får så ekstremt ondt i leddene. Nå, men selvom yoga ikke lige var “my kind of thing” så synes jeg da at jeg så pænt cute ud i mit løbeoutfit, haha.

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 24

 • Anna 23. marts 201414:59

  Rigtig flotte billeder, og en god idé med disse indlæg! 🙂

  Knus fra Anna // annamoellerlarsen.blogspot.dk

 • Liv 23. marts 201417:07

  så snyd at mens man selv går i skole slapper du af på Lanzarote,
  god ferie! ville ønske jeg turde vise mig frem i en top hvor man kunne se maven på.
  fed ide” med ferie dagbog
  elsker din blog!

 • Liv 23. marts 201417:08

  hvor længe skal du være i Lanzarote? 🙂 god ferie

 • Christina B 23. marts 201417:32

  Åh et pænt sæt, hvor er det fra? 🙂 Og ja – gerne flere billeder – skal selv tilbage til Club LaSanta til oktober og glæder mig endnu mere nu 😉

 • Sine Kirstine 23. marts 201417:53

  Sikke en flot pool der er på det hotellet, dejlig stor og fin <3
  Dit løbe outfit er faktisk virkelig flot, jeg ville ønske jeg havde nok selvtillid og en mave der var flot nok til at bære en bluse hvor man kan se min navle. Er sådan tynd, men den er ikke "strammet ind" hvis man kan sige det sådan, så bruger ikke bikini og den slags bluser.

  Men synes det er fedt med en ferie dagbog 🙂

 • Emma 23. marts 201418:07

  Neeeej, hvor jeg dog savner det sted, og det vækker bare så mange minder frem, disse billeder. åhhh. Det er seriøst et fantastisk sted, med en masse åbne og søde mennesker. Jeg synes du skal lave en dagbog-thingie. ville elske at høre mere, og minde mig tilbage!
  //

 • Agnete 23. marts 201418:08

  Ferie dagbog er for fedt og det lyder da til at være en god dag og smukke billeder

 • Charlotte J 23. marts 201418:26

  Gud hvor er du og din mor godt nok kønne! Du kan godt lige hilse din mor og sige at hun ser fantastisk ud! 🙂 Håber at du får en fantastisk ferie Alberte!

   • Charlotte J 24. marts 201414:37

    Haha nej nej dog ikke! 😀
    Tror ellers at jeg bliver verdens mest lykkelige mor, hvis jeg får børn bare halvt så søde som dig! 🙂

 • Asta 23. marts 201418:52

  Vil elske at du lavede en ferieblog!

 • Asta 23. marts 201418:52

  Ville elske hvis du lavede en ferieblog 😀

 • Astrid 23. marts 201419:32

  Jeg synes virkelig at dit sportstøj er vildt lækkert <3.

 • Olivia Jakobsen 23. marts 201419:40

  Vil meget gerne se en feriedagbog. Dejligt med dette indlæg! Uh, nogle strandbilleder ville heller ikke være dårligt, hvis det er du skal på stranden. 🙂 Ej hvor ser det bare lækkert ud. So jealous! Så må jeg nøjes med New York her 12. april, men det er der vel heller ikke noget at klage over, hehe. (: Dog kunne jeg godt bruge noget sol og varme, ih altså!

 • Anne Sofie 23. marts 201420:39

  Rigtig fed idé med en feriedagbog! Elsker det stribede sæt 🙂

  http://www.coraliee.blogspot.dk

 • Petrea 23. marts 201420:51

  Uuh, det ser da vidunderskønt ud! Kæmpe misundelse herfra.

  Og jaa, hellere end gerne en feriedagbog.
  Og de der billeder, er da helt fantastisk!
  Håber at du nyder det <3

 • frk. Sortseer 24. marts 20140:13

  Jeg ville elske at følge med i din ferie! Synes du tager sådan nogle flotte billeder, og så kan man jo sidde herhjemme i Danmark og være en smule (/meget) misundelig. 🙂

 • kathrine 3. april 201418:54

  Dejlige billeder, og flotte! Det er simpelthen en super god ide!

  Kig gerne forbi, knus.
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment