Outfit for a windy day

La santa 047 La santa 044
La santa 027

Sæt: Cecilie Copenhagen – Sko: Reebok – Solbriller: Rayban – Cardigan: Weekday

HEJ LÆSERE!
Jeg synes det var tid til et outfit-indlæg hernedefra. Vejret hernede er virkelig sjovt, for fra man vågner og indtil klokken tolv så er vejret lidt koldt, men derefter bryder solen VIRKELIG frem og så kan man virkelig mærke hvor skarp solen er. Jeg er desværre allerede blevet lidt forbrændt på mine kinder og på mine hænder, men nu går jeg amok med solcreamen, haha. Nå, men igår morges var jeg ude og udforske Lanzarote og opdagede at lige udenfor ferieresortet er der en utrolig smuk strand. Stranden er omgivet af vulkan-sten, da det er en vulkanø og man kan tage nogle virkelig flotte billeder dernede, hvilket jeg også udnyttede til fulde.
Jeg elsker virkelig at være på ferie og jeg har slet ikke lyst til at tage hjem.
Hvad synes I om mit outfit idag?
KNUS WHITTA 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 7

Leave a Comment