LANZAROTE – DAY 3

outfit 002 outfit 012 outfit 013

Hej læsere!
Nu har jeg været på Lanzarote i 3 hele dage og jeg begynder faktisk at savne mit hjem lidt – dog er jeg selvfølgelig også super glad for at være her. Igår fik jeg først taget et par billeder om aftnen da jeg faktisk bare lå og slappede af i løbet af dagen, da jeg ville samle kræfter til at skulle på diskotek om aftnen sammen med de LÆKRE tourguider. Jeg ved ikke om det er et krav at man skal være drop-dead-hot for at blive tourguide, men det er de virkelig! Nå, men jeg fik taget et par outfit-billeder inden jeg tog afsted til diskoteket og dem kan i se ovenover. Da jeg pakkede min kuffert for at tage på ferie vidste jeg ikke at der var diskotek, så faktisk havde jeg slet ikke pakket noget som helst festligt, men af at låne min mors smukke blazer og tilsætte den med min envii-top og sorte nederdel, så blev det faktisk rimelig festligt.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA
bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Agnete 25. marts 201418:20

  Fedt sæt og ok festligt:) Men man kan godt e du er solskoldet men husk nu mit tip med aftereigth;)

 • Elise 25. marts 201419:02

  Super fint sæt! 🙂 Elsker især den hvide blazer.
  Må jeg godt spørge om du tog på diskotek helt alene? Det ville jeg være for genert til at gøre… I så fald, var det så en fed aften?
  Er HELT enig i at tourguides altid er ultra-lækre, hæhæ <3

 • Anna 25. marts 201419:41

  Sikke et fint sæt – kan se, du er blevet lidt solskoldet 😉

  Men sikke en fin kulør, du har fået! <3

  Knus annamoellerlarsen.blogspot.com

 • Agnete 26. marts 20146:53

  Nej det hedder aftersun men eigthhour virker også:)

 • kathrine 3. april 201418:50

  HVor er det et fint sæt, og synes faktisk du ser godt ud
  selvom du er lidt solbrændt! 🙂

  Kig gerne forbi, knus.
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment