Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Brand New bag

blog 012blog 023blog 020

HEJ LÆSERE!
Jeg har flere gange givet udtryk for hvor VILDT gerne jeg ville have Alexander Wang’s camerabag, men nu har jeg fundet et meget billigere alternativ, som jeg helt ærligt faktisk synes er ligeså godt. Jeg søgte nemlig lidt rundt på nettet for at finde en Look-a-like version på nettet og takket være den fantastiske opfindelse modeblogs, så fandt jeg hurtigt nogle expensive vs. budget-indlæg.
I en af de skønne indlæg var der en blogger som havde fundet denne taske fra Erbst Copenhagen som et billigere alternativ til Alexanders camerabag. Jeg tog så ind på strøget i lørdags for at findetasken i Message (De sælger rigtig mange Erbs Copenhagen tasker) og jeg er SÅ glad for den!
På vejen hjem fra strøget er der en lille butik hvor der står et par Alexander Wang tasker i vinduet, så jeg gik forbi det vindue og sammenlignede min nye taske med Camerabaggen og de ligner VIRKELIG hinanden! -Så hvis I ikke gider kaste 3000-4000 efter Alexanders camerabag, men elsker designet, så gå da ind og gik på Erbst Copenhagens taske.
Synes I den ligner Alexander Wangs berømte Camerabag?
Hvad synes I  om tasken?
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 13

 • c 31. marts 201412:07

  FIn taske, men bryder mig ikke om kopitasker – selve idéen om at købe kopivare er bare ikke mig 🙂

  • Emma 31. marts 201412:35

   Kan ikke være mere enig!!

   • c 2. april 201421:36

    Det er ikke direkte en kopi nej, men de har fuldstændig kopieret designet fra Alexander Wang. Hvis man ikke har råd til en ægte designertaske, så synes jeg bare hellere man skal købe en anden (i stedet for en”fake). Men det er jo bare min mening 🙂

 • Helena 31. marts 201414:48

  Jeg synes det er en rigtig flot taske, og ja du har ret, den ligner ret meget Alexander Wangs <3

  Knus Helena

 • Agnete 31. marts 201416:39

  Aner ikek hvilken taske men den er flot<3 Virkelig fede billeder du er nbare så smuk<3

 • Ellen 31. marts 201416:55

  Tasken ser rigtig lækker ud, og ligner rigtig meget Alexander Wangs.

  Nu hvor jeg har muligheden vil jeg give mig selv lov til at sige at du ser helt fantastisk smuk ud. Virkelig! Elsker også dit outfit, det ser virkelig lækkert ud. 🙂 Det blonde hår klæder dig også virkelig.

 • Michelle Pedersen 31. marts 201417:50

  super lækker taske og outfit!!!

  -http://imaginelifeandfashion.blogspot.com

 • Anna 31. marts 201420:49

  Fantastisk taske, har kigget på den før. 😀

  Jeg elsker idéen med ‘kopivarer’ – det er da super med et billigere alternativ!

  Håber du vil tage et kig, knus
  annamoellerlarsen.blogspot.com

 • Emilie 1. april 201414:59

  Ååhhh hvor er den fantastisk! Har kigget på den sååååå længe. <3

 • Emma 1. april 201417:09

  Åh hvor er den dejlig! Kan man finde den på nettet?

 • kathrine 3. april 201418:46

  Hvor er den fin, og passer til et hvert outfit jo!

  Kig gerne forbi, knus.
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment