Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Outfit on a sunny day

Outfit 106PicMonkey Collage1Outfit 107PicMonkey Collage

Skjorte: Gina Tricot – Bukser: Dr. Denim – Taske: Erbst Copenhagen – Sko: Pieces

HEJ LÆSERE!
I torsdags var jeg en tur på strøget med min dejlige veninde Line Sørine, som har bloggen linesoerine.blogspot.dk og vi tog outfitbilleder. Jeg havde selvfølgelig en lille jakke udenover, men da den var alt alt for varm, så den måtte altså komme af. Er jeg den eneste som har en meget kuldskær forældre, som altid råder mig til at tage ALT for meget tøj på?
Nå, men jeg havde det lidt boyish outfit på, men gjorde det mere feminint med en fin knold.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Emilie 5. april 201414:13

    Du er så smuk.

  • Agnete 5. april 201421:02

    Smukt oufit og fed frisure :)=

Leave a Comment