Bloganbefaling

!

HEJ LÆSERE!
Har én gang før lavet en bloganbefaling og nu kommer der en til. Nogle af jer har efterlyst en bloganbefaling og det forstår jeg faktisk godt, for det er fantastisk at læse en masse blogs og få forskellige små indputs i løbet af dagen fra forskellige personer.
Jeg vil idag anbefale bloggen Inabob.dk som er lavet af 17-årige Caroline som også er en del af bloggernetværket BloggersDelight. Dét jeg specielt er rigtig vild med ved hendes blog er at hun laver de lækreste collager, hvilket hun laver lidt mere end de fleste andre bloggere og jeg er typen som virkelig elsker collager med inspiration, så jeg er helt hooked på hendes blog. Samtidig har hun god tøjsmag og skriver rigtig godt.
Kender du Inabob-bloggen?
Følg hende på bloglovin så du altid kan være opdateret på hendes nyeste posts.
Find hendes bloglovin HER
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Nanna Simonsen 11. april 201418:41

    Jeg følger hende også og hun har sådan en god blog:)

    http://www.nannasimonsen.com

  • Agnete 16. april 201422:16

    Skla jeg luige kigge hurtigst muligt;)

Leave a Comment