Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Chanel giveaway vinder!

blog 002

HEJ LÆSERE!
Har glædet mig helt vildt til at finde vinderen af denne give-away, for I har været SÅ gode til at komme med fine ideer til blogindlæg og der er kommet utrolig mange deltagere.
Jeg har idag trukket vinderen og det blev… METTE ROSENDAL.
Jeg sender dig en mail i løbet af dagen, så husk at tjek din mail.
Hvis du ikke har svaret indenfor en uge, så trækker jeg en ny.

Håber at I andre har lyst til at deltage i endnu en give-away en anden gang. Jeg elsker at afholde give-aways så jeg lover at der snart kommer endnu en – følg eventuelt bloggen på bloglovin hvis I vil holde jer opdaterede på hvornår der kommer endnu en giveaway (det sker snart).
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Caroline 13. april 201411:40

  Hej Alberte.

  Hvad er dine erfaringer med Chanel neglelakke? Jeg døjer meget med at min neglelak falder af i flager efter få dage.

 • Sine Kirstine 13. april 201418:19

  Øv, vandt ikke den her gang, men tillykke til vinderen. Den ville være super fin til en konfirmation, så jeg skal vidst have fat i den neglelak nu hvor jeg skal konfirmeres.

 • Agnete 16. april 201422:17

  Jeg bryder mig bare ikke om dne men tillykke:D

Leave a Comment